تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دادستانی مصر پسر مرسی را به قید وثیقه آزاد کرد

عضو تیم دفاع از رئیس‌جمهوری پیشین مصر از آزادی عبدالله، پسر کوچک او از طرف مسؤولان این کشور به قید وثیقه خبر داد.

کد خبر: ۱۱۹۹۵
۱۱:۵۹ - ۱۹ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عبدالمنعم عبدالمقصود، عضو هیئت دفاعی محمد مرسی، رئیس‌جمهوری پیشین مصر اظهار داشت: عبدالله کوچکترین پسر مرسی صبح روز چهارشنبه بازداشت و جهت بازجویی به دادستانی عالی این کشور ارجاع داده شد.

عبدالمقصود افزود: دادستانی تصمیم گرفت عبدالله را به قید ضمانت مالی به ارزش ۵۰۰۰ پوند مصر (حدود ۲۸۰ دلار آمریکا) آزاد کند.

عبدالله در این جلسه به پیوستن به گروهی تروریستی (اخوان المسلمین) و تحریک به خشونت متهم شد.

عبدالمقصود افزود: هنوز چگونگی آزادی عبدالله و اینکه او از کجا آزاد خواهد شد (دفتر دادستانی یا مرکز پلیس)، اعلام نشده است.

مسؤولان مصر تا این لحظه از ارائه هرگونه جزئیاتی درخصوص بازداشت عبدالله و یا آزادی او خودداری کرده‌اند.

عبدالله محمد مرسی، کوچکترین پسر رئیس‌جمهور پیشین مصر است، اسامه دیگر برادر او نیز اواخر ۲۰۱۶ به اتهام تحریک به خشونت بازداشت شد و هنوز هم در حبس به سر می‌برد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها