تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
بر اساس یک نظرسنجی رقم خورد؛

تروریسم داخلی و راستگراها، تهدیدی برای آمریکایی‌ها

بر اساس نتایج یک نظرسنجی، بیش از نیمی از آمریکایی‌ها گروه‌های شبه‌نظامی راستگرا را تهدیدی علیه این کشور می‌دانند و یک‌سوم معتقدند که آن‌ها "تهدیدی جدی و فوری" هستند.

کد خبر: ۱۱۹۷۰۶
۱۱:۳۸ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰

تروریسم

دیدارنیوز: نتایج یک نظرسنجی جدید نشان داد، بیش از نیمی از آمریکایی‌ها گروه‌های شبه‌نظامی راستگرا را تهدیدی علیه آمریکا در نظر می‌گیرند و یک‌سوم از این پاسخگویان معتقدند که آن‌ها "تهدیدی جدی و فوری" متوجه این کشور می‌کنند.

به نقل از پایگاه خبری هیل، این نظرسنجی بعد از نخستین سالگرد حمله حامیان دونالد ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا در تلاش برای جلوگیری از تایید نتایج انتخابات ۲۰۲۰ از سوی این کنگره صورت گرفت؛ حمله‌ای که در ارتباط با آن اعضای چند گروه راست افراطی در آمریکا شامل گروه‌های "اوث کیپرز"، "پراود بویز"‌و "تری پرسنترز" متهم شناخته شدند.

نظرسنجی مذکور که از سوی اکونومیست - یوگاو انجام شد، دریافت که ۸۱ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی "تروریسم داخلی" را یک تهدید تلقی می‌کنند.

این نظرسنجی اواسط ماه ژانویه با پرسش از ۱۵۰۰ نفر برگزار شده است. همچنین ۶۶ درصد نیز گروه‌های شبه‌نظامی راستگرای آمریکا را دست‌کم به عنوان یک "تهدید جزئی" در نظر می‌گیرند. از این میزان ۱۳ درصد این گروه‌های شبه‌نظامی را به عنوان یک تهدید جزئی، ۲۰ درصد به عنوان یک تهدید تا حدی جدی و ۳۳ درصد به عنوان یک تهدید جدی و فوری در نظر می‌گیرند.

با در نظر گرفتن گرایش حزبی نیز ۵۷ درصد از دموکرات‌های شرکت‌کننده در این نظرسنجی گفتند گروه‌های شبه‌نظامی راستگرا را به عنوان یک تهدید جدی و فوری در نظر می‌گیرند، در حالی که تنها ۱۵ درصد از پاسخگویان جمهوریخواه چنین جوابی دادند.

اما اکثریت پاسخگویان جمهوری‌خواه – ۵۳ درصد از شرکت‌کننده‌های نظرسنجی گفتند که گروه‌های شبه‌نظامی راستگرا دست‌کم تهدیدی جزئی را متوجه آمریکا می‌کنند، در حالی که از نظر ۱۷ درصد آن‌ها تهدیدی تا حدی جدی برای آمریکا و از نظر ۲۱ درصد هم آن‌ها یک تهدید جزئی برای آمریکا به حساب می‌آیند.

سی و یک درصد از جمهوری‌خواهانی که به این نظرسنجی پاسخ دادند، گفتند که این گروه‌ها هیچ تهدیدی برای این کشور به همراه ندارند، در حالی که تنها یک درصد از دموکرات‌ها این نظر را دارند.

این نظرسنجی در بازه زمانی ۱۵-۱۸ ژانویه با پرسش از ۱۵۰۰ شهروند آمریکایی با نمونه‌گیری تصادفی انجام شده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آمریکا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی