تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

ناآگاهی مسئولان بی‌اعتمادی سهامداران را افزایش داده/ سال ۹۱ برای بورس تکرار می‌شود؟

عدم آگاهی و سطح پایین دانش بورسی مسئولان از بازار سرمایه باعث بی‌اعتمادی سهامداران شده و هنوز اهمیت موضوع اعتماد مردم به بورس برای مسئولان روشن نیست. این بی‌اعتمادی باعث اعتراضات عمومی، درگیری در مجامع، تجمع در مقابل مجلس و … می‌شود.

کد خبر: ۱۱۹۶۲۶
۱۳:۴۲ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰

ناآگاهی مسئولان و بی‌اعتمادی سهامداران

دیدارنیوز ـ یکی از مهمترین عوامل ایجاد بحران در بورس ایران سیاست‌گذاری‌های غلط، حمایت‌های مقطعی، خلف وعده‌های مسئولان و مشکلات ساختاری است. در این میان برخی از کارشناسان معتقدند عدم آگاهی و سطح پایین دانش بورسی مسئولان از بازار سرمایه باعث بی‌اعتمادی سهامداران شده و هنوز اهمیت موضوع اعتماد مردم به بورس برای مسئولان روشن نیست. این بی‌اعتمادی باعث اعتراضات عمومی، درگیری در مجامع، تجمع در مقابل مجلس و … می‌شود.

محمد خیری، کارشناس بازار سهام گفت: شرایط بازار سهام بر مبنای اصول خاصی جلو نمی‌رود. موضوع برجام فرسایشی شده و نرخ دلار بلاتکلیف است. هر چند در چند وقت اخیر افت و یا رشد دلار تاثیر خاصی بر بورس نگذاشته است. متاسفانه وضعیت باید تبدیل به بحران و اعتراضات عمومی مشابه آنچه در مجامع اتفاق میفتد بشود تا مسئولان چاره‌اندیشی کنند. چاره‌اندیشی‌ها نیز در حد حمایت‌های مقطعی است.

وی افزود: در بدنه دولت نگرانی‌هایی که در مورد بورس ایجاد شده تازه به این سوال رسیده که «نرخ خوراک پتروشیمی چیست؟» خیلی از اشخاصی که در بدنه دولت مسئولیتی مرتبط با بورس دارند فرق خوراک پتروشیمی و سوخت پتروشیمی را نمی‌دانند. سطح فرهنگ بورسی همچنان در کشور ما پایین است و مسئولان جایگاه بورس را نمی‌دانند. اگر می‌دانستند و استفاده می‌کردند وضعیت اقتصادی بسیار بهتر بود. اما در حال حاضر تنها استفاده بورس عرضه اوراق بدهی دولت در بازار سهام است.

بورس در بحران

این کارشناس بازار سهام عنوان کرد: متاسفانه هیچکس در جایگاه درستی قرار ندارد. حمایت‌های قطره‌چکانی صندوق تثبیت نیز فایده‌ای برای بورس ندارد. ثبات در تصمیم‌گیری وجود ندارد. هر روز یک چیز قرار است گران شود. ۱۰ فرمان برای حمایت از بورس صادر شده و هنوز هیچ حمایت عملی از بورس نشده است. عدم آگاهی و سطح پایین دانش بورسی مسئولان از بازار سرمایه باعث بی‌اعتمادی شده و هنوز اهمیت اعتماد مردم به بورس برای مسئولان روشن نیست.

خیری گفت: این بحران‌ها باعث اعتراضات عمومی، درگیری در مجامع، تجمع در مقابل مجلس و … می‌شود. چندین شرکت بورسی داریم که اگر مجمع آن‌ها برگزار شود اتفاقات بدتری نسبت به آنچه در کرمان و دی افتاد، می‌افتد. به دلیل بحث عدم وجود قوانین حاکمیت شرکتی برخی شرکت‌ها بر اساس منافع شخصی اعضای هیات مدیره اداره می‌شوند. این اتفاقات دست به دست هم داده تا وارد بحران شویم.

وی افزود: گزارشات ۹ ماهه شرکت‌ها بسیار عالیست، یا این وجود می‌بینیم که هیچگونه تقاضایی برای سهم‌های این شرکت‌ها وجود ندارد. وضعیت مشابه سال ۹۱ است که در اوج ارزندگی تقاضایی نبود. با جلسات تکراری بدون نتیجه و تصمیمات مقطعی چیزی درست نمی‌شود. بورس نیازمند شفاف‌سازی، حمایت‌های بنیادی و تعیین تکلیف فاکتور‌های مهم است.

برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی