تیتر امروز

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...

خط و نشان «لیز تراس» برای چین و روسیه

لیز تراس، وزیر خارجه انگلیس خطاب به سران روسیه و چین مدعی شد که متحدان لندن در دفاع از دموکراسی در برابر دیکتاتوری یکپارچه هستند.

کد خبر: ۱۱۹۵۷۴
۱۰:۲۲ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰

لیز تراس

دیدارنیوز: وزیر خارجه انگلیس در تلاش برای ایجاد اختلاف در میان کشور‌های منطقه ایندوپاسیفیک، آن‌ها را به اتحاد در مقابل روسیه و به ویژه چین فراخواند.

به نقل از رویترز، لیز تراس وزیر خارجه انگلیس خطاب به سران روسیه و چین مدعی شد که متحدان لندن در دفاع از دموکراسی در برابر دیکتاتوری یکپارچه هستند.

تراس که در همراهی با «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس به استرالیا رفته است، از متحدان لندن به عنوان «دنیای آزاد» نام برد و مدعی شد که آن‌ها باید پاسخگوی تهدید‌های جهانی باشند و پیوندهایشان را با دموکراسی‌های مستقر در عرصه راهبردی ایندوپاسیفیک محکمتر کنند تا به این ترتیب، توان مقابله با نیرو‌های مهاجمی را داشته باشند که مقاصد خود را از راه ایجاد وابستگی‌های اقتصادی تأمین می‌کنند.

وزرای خارجه و دفاع انگلیس که با هدف انجام مشورت‌های سالانه به استرالیا رفته اند، درباره قرارداد آکوس که در مشارکت با آمریکا به تحویل زیردریایی‌های هسته‌ای به دولت کانبرا منجر می‌شود هم صحبت کرده اند.

این درحالی است که طرفین به رغم رد ادعا‌ها مبنی بر تدارک ساخت پایگاه نظامی انگلیس در استرالیا، از سرمایه گذاری برای ایجاد زیرساخت‌هایی در منطقه با هدف مقابله با نفوذ چین خبر دادند.

همچنین، آن‌ها در بیانیه‌ای مشترک، با تکرار ادعای تدارک روسیه برای حمله به اوکراین، از حمایت قاطع خود از دولت کی یف خبر دادند.

تراس در همین رابطه مدعی شد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه باید پیش از انجام یک خطای راهبردی فاحش، از مرز اوکراین عقب نشینی کند.

ادعا‌های وزیر خارجه انگلیس درحالی مطرح می‌شود که روسیه بار‌ها هرگونه تدارک برای حمله به اوکراین را رد کرده، اما هشدار می‌دهد که عضویت این کشور در ناتو را برنمی تابد.

رجزخوانی‌های تراس علیه چین و روسیه در حالی است که انگلیس با تغییر شعار خود از «بریتانیای کبیر» به «بریتانیای جهانی» که دو عبارت (Great Britain) و (Global Britain) را در تقابل با هم قرار می‌دهد، همزمان با تلاش برای احیای امپراطوری خود از راه مشارکت در عرصه راهبردی ایندوپاسیفیک، به دنبال پاک کردن حافظه تاریخی جهان از رفتار‌های دوره استعمار است.

منبع: مهر
برچسب ها: انگلیس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
پرطرفدارترین ها