تیتر امروز

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.

معرفی دبیران بخش‌های مختلف جشنواره موسیقی فجر

طی احکامی از سوی رییس و دبیر سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر، دبیران بخش پژوهش، جایزه ترانه، موسیقی و رسانه و همچنین مشاور اجرایی دبیر جشنواره و مدیر کمیته روبط عمومی منصوب و معرفی شدند.

کد خبر: ۱۱۸۷۰۵
۱۴:۵۳ - ۲۲ دی ۱۴۰۰

دبیران بخش‌های مختلف جشنواره موسیقی فجر

دیدارنیوز ـ به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر، محمد اله‌یاری فومنی رییس سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر، بابک خضرایی را به عنوان دبیر بخش پژوهش، سعید میرمحمد صادق را به عنوان دبیر جایزه موسیقی و رسانه و مسلم نادعلی زاده را به عنوان دبیر جایزه ترانه منصوب کرد.

بابک خضرایی ـ موسیقیدان، منتقد و نوازنده ـ دارای مدرک دکتری از دانشگاه هنر تهران، عضو هیئت علمی بنیاد دائره المعارف اسلامی است. او ضمن نگارش و انتشار بیش از ۶۰ مقاله پژوهشی در نشریات تخصصی موسیقی، چهارکتاب صفی‌الدین از دیدگاه معاصر، ترجمه الرساله الشرفیه فی النسب التالیفیه، تصحیح جامع الالحان و تصحیح کلیات یوسفی را به رشته تحریر درآورده است.

سعید میرمحمد صادق دانش آموخته دکتری تاریخ است و از سوابق وی می‌توان مدیریت طرح و برنامه شبکه جهانی جام جم، دبیری ۱۰ دوره جشنواره کتاب و رسانه ملی، مدیریت مرکز پژوهش و معاون پژوهشی کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی را نام برد.

مسلم نادعلی زاده دارای مدرک دکترای زبان و ادبیات فارسی، مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و همچنین دبیر علمی شورای شعر، ترانه و کلام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صاحب مقاله و مؤلف چندین جلد کتاب و همچنین دبیر دوره دوم جایزه ترانه است.

حسن ریاحی دبیر سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر نیز در احکامی جداگانه، امیرعباس ستایشگر را به عنوان مشاور اجرایی دبیر جشنواره و مسعود اله‌یاری فومنی (سرپرست روابط عمومی معاونت امور هنری) را به عنوان مدیر کمیته روابط عمومی معرفی کرد.

سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر هم‌زمان و در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ماه ۱۴۰۰ به دبیری حسن ریاحی در بخش‌های رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار می‌شود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر