تیتر امروز

وفات عارف زلال و  خطیب آرام
به یاد سیدعبدالله فاطمی‌نیا

وفات عارف زلال و خطیب آرام

مرحوم آیت‌الله سیدعبداالله فاطمی‌نیا که به تازگی وفات کردند، ما را به یاد مرحوم استاد داود فیرحی انداخت و معدود نخبگانی از این دست که مصداق این بیت از عرفی شاعر هستند؛ "چنان با نیک و بد سرکن...
کاهش فوتی‌ها مقطعی است، کرونا تابستان دوباره خیز می‌گیرد
کارشناس حوزه سلامت در گفتگو با دیدار اعلام کرد:

کاهش فوتی‌ها مقطعی است، کرونا تابستان دوباره خیز می‌گیرد

آمار مبتلایان کرونایی سه‌رقمی و فوتی‌ها تک‌رقمی شده است، اما آیا این شرایط پایدار می‌ماند؛ آیا روز‌های تلخ فوتی ۷۰۰ نفری برنمی‌گردد و رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان پابرجاست؛ این‌ها سوالاتی...
سومین رئیس مجلس یازدهم؛ جبهه پایداری یا قالیباف؟
به بهانه سومین دوره انتخاب هیات رئیسه مجلس یازدهم؛

سومین رئیس مجلس یازدهم؛ جبهه پایداری یا قالیباف؟

سومین دوره انتخاب هیات رئیسه مجلس یازدهم در حالی در چهارم خرداد ۱۴۰۱ برگزار می‌شود که محمدباقر قالیباف با حاشیه‌های زیادی دست به گریبان است و از طرفی رقبای سرسختی، چون جبهه پایداری را پیش رو...

این پنج ماده غذایی به شدت به دیابتی‌ها توصیه می‌شود

برای یک رژیم غذایی مناسب دیابت، شما به غذا‌هایی نیاز دارید که به کنترل سطح قند خون (گلوکز) شما کمک کند. بهترین رژیم غذایی برای دیابت نوع ۲ رژیمی است که حاوی مواد مغذی و غنی از فیبر، پروتئین و مقدار متوسطی از کربوهیدرات‌های سالم باشد.

کد خبر: ۱۱۸۶۱۹
۰۹:۰۳ - ۲۲ دی ۱۴۰۰

توصیه پنج ماده غذایی ببه دیابتی ها

دیدارنیوز ـ اگرچه تغییر رژیم غذایی دیابت را درمان نمی‌کند، اما می‎‌تواند عوارض جانبی دیابت نوع ۲ مانند بیماری قلبی و نوروپاتی (آسیب عصبی) را کاهش دهد. بهترین رژیم غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ رژیم غذایی متعادلی است که در هر وعده غذایی دارای مقدار مناسب کربوهیدرات، پروتئین، چربی‌های سالم و سبزیجات باشد.

این مطلب را مطالعه کنید تا بدانید در صورت ابتلا به دیابت نوع۲ از کدام مواد غذایی باید استفاده کنید.

ماهی

مصرف ماهی دو بار در هفته، از بیماران مبتلا به دیابت در برابر ابتلا به مشکلات کلیوی محافظت می‌کند. همچنین ماهی در حفظ سلامت قلب هم نقش مثبتی را ایفا می‌کند.

اسفناج

مصرف سبزیجاتی که برگ‌های تیره دارند، مانند اسفناج، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۱۴ درصد کاهش می‌دهد؛ علت این امر آن است که این سبزیجات دارای آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین A و ویتامین C هستند که در برابر دیابت، نقش یک محافظ را ایفا می‌کنند. علاوه بر این، به دلیل داشتن کالری و کربوهیدرات کم برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ یک انتخاب مناسب هستند.

گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان است و بهتر است بیماران دیابتی باید به طور مرتب از آن مصرف کنند. این ماده غذایی در کاهش فشار خون و کلسترول بد (LDL) نقش دارد و از ابتلا به بیماری قلبی پیشگیری می‌کند. لیکوپن موجود در گوجه‌فرنگی می‌تواند احتمال بروز بیماری قلبی را تا ۲۶ درصد کاهش دهد.

*لیکوپن گوجه‌فرنگی پخته شده بیشتر از گوجه‌فرنگی خام در بدن جذب می‌شود.

کلم بروکلی

کلم بروکلی حاوی مقدار زیادی ویتامین A و C است. این دو ماده‌ی مغذی خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و مصرف آن‌ها هم برای افراد سالم و هم افراد مبتلا به دیابت مفید است.

آووکادو

آووکادو به دلیل داشتن چربی‌های غیراشباع با یک پیوند دوگانه، یکی از بهترین غذا‌ها برای حفظ سلامت قلب به شمار می‌رود. فیبر، پتاسیم و لوتئین موجود در آووکادو به کاهش کلسترول خون و کاهش التهاب بدن و همچنین حفظ فشار خون در محدوده‌ی طبیعی کمک می‌کند. در هر ۵۰ گرم آووکادو، ۸۰ کالری انرژی، ۶ گرم چربی سالم و انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی وجود دارد.

منبع: everydayhealth / مترجم: الهه جعفرزاده

برچسب ها: تغذیه سالم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی