تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

تاکید امیر قطر بر اهمیت روابط با ایران

وزیر امور خارجه ایران که به منظور گفتگو با مقامات قطری و در دومین مقصد سفرش به دو کشور حوزه خلیج فارس در دوحه به سر می‌برد، پیش از ظهر امروز با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر دولت قطر دیدار و گفتگو کرد.

کد خبر: ۱۱۸۵۷۳
۱۴:۳۱ - ۲۱ دی ۱۴۰۰

قطر ایران

دیدارنیوز: امیر قطر در دیدار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت روابط فیمابین و گسترش همکاری‌های دو کشور در موضوعات منطقه‌ای و دوجانبه تأکید کرد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور گفتگو با مقامات قطری و در دومین مقصد سفرش به دو کشور حوزه خلیج فارس در دوحه به سر می‌برد، پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه) با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر دولت قطر دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار با ابلاغ سلام آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان، آخرین تحولات روابط دو کشور در حوزه‌های مختلف سیاسی، امنیتی تجاری و اقتصادی را مورد بررسی قرار داد و زمینه‌ها و ظرفیت‌های موجود برای گسترش مناسبات دو کشور در حوزه تعاملات اقتصادی را مورد تأکید قرار داد.

وی بر ضرورت شکل گیری همکاری‌های فیمابین در حوزه اقتصادی با توجه به مزیت‌های موجود در کشورمان تأکید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین با تشریح رویکرد دولت سیزدهم در حوزه روابط با همسایگان، تبادل هیأت‌ها در سطوح عالی دو کشور به منظور رایزنی‌های فیمابین را مورد اشاره قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار دیدگاه منطقه‌ای و آمادگی جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه تعاملات با کشور‌های منطقه در فرمت‌های دو یا چندجانبه را مورد تأکید قرار داد.

آخرین تحولات گفتگو‌های وین در زمینه رفع تحریم‌های ظالمانه، مسائل و موضوعات مرتبط با افغانستان و یمن نیز از جمله دیگر موضوعات مطرح شده از سوی وزیر امور خارجه در این دیدار بود که امیر قطر نیز دیدگاه کشورش در این باره را تبیین کرد.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر دولت قطر همچنین در این دیدار با تأکید بر اهمیت روابط فیمابین و همچنین همکاری‌های دو طرف در حوزه مسائل منطقه، علاقه‌مندی کشورش برای گسترش همکاری‌ها را مورد تأکید قرار داد.

منبع: فارس
برچسب ها: امیر قطر
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی