تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

اعتراض معاون حقوقی استقلال به اظهارات سرخپوشان

یکی از مسوولان باشگاه استقلال معتقد است پرسپولیسی‌ها نباید در مسائلی که به صورت مستقیم به آنها مربوط نیست، دخالت کنند. این در حالی است که آبی‌های پایتخت برای حل مشکل سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند تلاش خواهند کرد.

کد خبر: ۱۱۷۸۶۱
۱۳:۲۹ - ۱۴ دی ۱۴۰۰

استقلال پرسپولیس

دیدارنیوز: معاون حقوقی باشگاه استقلال گفت: برای مشکل مجوز بازی دو بازیکن تیم فوتبال استقلال از راهکار‌های قانونی استفاده خواهیم کرد.

فرشید سمیعی درباره اعلام سازمان لیگ مبنی اینکه سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند تا اسفندماه مجوز بازی کردن در استقلال را دارند و پس از آن مشمول سربازی می‌شوند، اظهار داشت: راهکار‌های قانونی این موضوع مشخص است. پرونده کفالت مرادمند تشکیل شده، به او در ابتدا کفالت ۳۰ ماهه موقت می‌دهند و سپس دایم خواهد شد. سیاوش یزدانی هم یا سرباز قهرمان خواهد شد یا مورد دیگری هم وجود دارد که در حال پیگیری هستیم. کار‌ها را انجام می‌دهیم و اگر یکسری شیطنت‌ها صورت نگیرد، به صورت قانونی مشکل را حل خواهیم کرد.

وی در مورد حضور مسئولان استقلال و پرسپولیس در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به دلیل صدور بیانیه علیه یکدیگر گفت: در این جلسه، حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی و دیگر افراد صحبت کردند و قرار شد تیم‌ها در مسائلی که به صورت مستقیم به آن‌ها مرتبط نیست، اظهارنظر نکنند. از درِ کمیته انضباطی بیرون آمدیم، دو ساعت بعد مربیان پرسپولیس بار دیگر صحبت‌هایی را مطرح کردند. شب گذشته نیز یکی از بازیکنان پرسپولیس حرف‌هایی زد. ما به کمیته انضباطی اعتراض داریم که چرا وقتی درخواست می‌کنند، از سوی تیم‌های دیگر رعایت نمی‌شود.

معاون حقوقی باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: ارکان قضایی فدراسیون باید خودشان را نشان دهند. از حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی و همینطور کمیته اخلاق می‌خواهیم ورود کنند. اینطور نمی‌شود که از صبح تا شب بیانیه بدهند و اتفاقی نیفتد، اما همین که از طرف استقلال کسی صحبت کند، او را به کمیته انضباطی بکشانند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: فرشید سمیعی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر