تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

دبیر انجمن داروسازان ایران: نگرانیم داروخانه‌ها در تامین داروی مردم عاجز شوند

جلیل سعیدلو، دبیر انجمن داروسازان ایران با انتقاد از آنچه که تاخیر سازمان تامین اجتماعی در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها خواند، گفت: در آستانه اجرای طرح نسخه الکترونیک، نگرانی‌ها بابت تاخیر مطالبات داروخانه‌ها از سازمان تامین اجتماعی پررنگ‌تر شده است.

کد خبر: ۱۱۶۷۲۴
۱۰:۱۷ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰

 نگرانی از تامین داروی مردم  توسط داروخانه ها

دیدارنیوز ـ جلیل سعیدلو، دبیر انجمن داروسازان ایران ضمن گلایه از سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: مطالبات داروخانه‌ها از سازمان تامین اجتماعی از تیرماه پرداخت نشده و این به معنای آن است که دارو‌های مردم توسط داروخانه‌ها عرضه شده، ولی سازمان‌های بیمه‌گر، سهم خود را از هزینه نسخه‌های مردم پرداخت نکرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تاخیر مطالبات داروخانه‌ها از تامین اجتماعی کمرشکن شده، گفت: ما در این خصوص بار‌ها مکاتبه کردیم و درخواست وقت ملاقات کردیم؛ ولی بازهم شاهد بی اعتنایی و بی توجهی سازمان تامین اجتماعی هستیم. این درحالی است که ما دنبال چیزی بیش از قانون نیستیم و توقع داریم که هرچه زودتر آنچه که قانون تصریح کرده، اجرایی شود.

سعیدلو ادامه داد: با شروع نسخه نویسی الکترونیک از ابتدای دی ماه، با توجه به اینکه زیر ساخت‌های آن کامل نشده است، بخصوص در شهر‌های بزرگ مشکلات و گرفتاری مردم و داروخانه‌ها کاملا قابل پیش بینی است.

وی افزود: علاوه بر آن، این برنامه‌ها بار مالی برای داروخانه‌ها دارد و متاسفانه سازمان‌های بیمه‌گر هزینه آن را حذف کرده‌اند و این موضوع فشار مضاعفی را بر اقتصاد داروخانه‌ها تحمیل کرده است.

دبیر انجمن داروسازان ایران افزود: بانک‌ها نیز تسهیلات ویژه‌ای را بابت فعالیت‌های داروخانه قائل نمی‌شوند و این سبب می‌شود که گرفتاری‌های اقتصادی داروخانه‌ها افزون شود.

سعیدلو تاکید کرد: واقعیت غیرقابل انکار آن است که اقتصاد داروخانه‌ها بیش از پیش تحت فشار قرار گرفته و نگران هستیم که داروخانه‌ها در تامین داروی مورد نیاز مردم، عاجز شوند. ما امیدواریم هرچه زودتر مسئولین مربوطه در این خصوص گره‌گشایی کنند و مانع شکسته شدن زنجیره دارویی کشور شوند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دارو
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی