تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

اقدامات جدی وزارت کشور برای کاهش محدودیت‌های کرونایی

کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بر اساس بند یک مصوبات نود و پنجمین جلسه ستاد مبنی بر اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری بر بستر سامانه امید اطلاعیه شماره یک خود را صادر کرد.

کد خبر: ۱۱۵۷۱۲
۱۱:۵۴ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰

وزارت کشور برای کرونا

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، متن اطلاعیه شماره یک کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بدین شرح است:

"اطلاعیه شماره ۱ کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا
بیست و یک ماه از همراهی و مشارکت متعهدانه و دلسوزانه شما هموطنان عزیز در مقابله با بیماری همه­ گیر کرونا سپری شده است. ناشناخته بودن، رفتار‌های غیر قابل پیش­ بینی و ظهور گونه‌های مختلف، نبود دارو و درمان موثر و ایجاد فضای توام با نگرانی، روزها، هفته ­ها و ماه‌های همراه با بیم و امید را در کشور رقم زد.

یکی از راهبرد‌های اساسی در کنار اقدامات درمانی، اعمال محدودیت ­ها و مداخلات حاکمیتی بود، که شرایط عادی زندگی را با تغییر مواجه و فعالیت ­های روزمره ­ی اجتماعی، اقتصادی، آموزشی، فرهنگی و ... تحت تاثیر آن قرار گرفت.

بحمدالله با اهتمام تمام ارکان نظام و اعضای ستاد ملی، امروز شاهد موفقیت­های مهم در کشور هستیم که با ایثار، گذشت و فداکاری کادر بهداشت و درمان در خط مقدم مقابله با این بیماری و همچنین همت والای فرزندان سخت­کوش این سرزمین و همراهی شما مردم شریف این توفیقات به دست آمده است.

در این راستا متناسب با شرایط موضوع ایجاد تحول در مدیریت بیماری از سوی ریاست محترم جمهوری در دستور کار قرار گرفت که در قالب "طرح مدیریت هوشمند بیماری در بستر سامانه امید "اجرایی می‌گردد. این طرح تلاش دارد، تا فراهم نمودن بستر‌های لازم امکان "همزیستی با کرونا" را به همراه کاهش ریسک ابتلاء بیماری برای عموم مردم عزیزمان فراهم آورد.

بر این اساس تلاش شده که برای کاهش محدودیت‌ها اقدامات جدی صورت پذیرد به نحوی که امکان فعالیت و تردد اقشار مختلف مردم و صنوف در بستر ایمن‌تر میسر و هر گونه محدودیت صرفاً برای مبتلایان عملیاتی تا سلامت اکثریت مردم به خاطر بی ­اطلاعی اقلیت در مخاطره قرار نگیرد.

در اطلاعیه ­های بعدی مطالب تکمیلی به استحضار هموطنان گرامی خواهد رسید. "

منبع: ایسنا
برچسب ها: وزارت کشور
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها