تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
دبیر شورای عالی ترافیک کشور اعلام کرد

مجوز فعالیت تاکسی‌های اینترنتی با وزارت کشور نیست

مجتبی شفیعی، دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور می‌گوید که مجوز فعالیت تاکسی‌های اینترنتی با وزارت کشور نیست و نباید برای تردد در پایتخت تبعیض قائل شد.

کد خبر: ۱۸۵۶۱۴
۱۶:۵۶ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

مجوز فعالیت تاکسی‌های اینترنتی با وزارت کشور نیست

دیدارنیوز: دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور گفت: حضور و تردد در پایتخت به دلیل تمرکز بسیاری از خدمات و نیاز‌های ضروری هموطنان از سایر شهرستان‌ها، یک حق قانونی برای همه مردم است و نباید میان ساکنان تهران و دیگر شهر‌ها در این زمینه تبعیض قائل شد.

سیدمجتبی شفیعی در گفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به اظهارات اخیر رئیس شورای شهر تهران مبنی بر قصور وزارت کشور در ساماندهی تاکسی‌های اینترنتی پلاک شهرستان ضمن دعوت از مهدی چمران برای ارائه مستندات خود در این باره، اظهار کرد: پیشنهاد چند ماه اخیر شورای شهر تهران درباره ایجاد محدودیت و افزایش هزینه تردد برای پلاک‌های غیربومی، ناظر بر همه خودرو‌ها بود و ارتباطی به تاکسی‌های اینترنتی نداشت و از آنجایی‌که این پیشنهاد فاقد هرگونه پشتوانه مبتنی بر مطالعات حقوقی و فنی بود، در هیئت تطبیق فرمانداری تهران باطل شد.

وی افزود: سکو‌های تاکسی‌های اینترنتی مجوز فعالیت خود را از نهاد‌های ذیربط خود دریافت می‌کنند نه وزارت کشور.

شفیعی با تأکید بر ضرورت رعایت حقوق شهروندی گفت: حضور و تردد در پایتخت به دلیل تمرکز بسیاری از خدمات و نیاز‌های ضروری هموطنان از سایر شهرستان‌ها، یک حق قانونی برای همه مردم است و نباید میان ساکنان تهران و دیگر شهر‌ها در این زمینه تبعیض قائل شد.

شفیعی ادامه داد: با توجه به میزان سفر‌های شهری که توسط تاکسی‌های اینترنتی با پلاک غیربومی تهران صورت می‌گیرد، تعمیم احتمال بروز تخلفات و جرایم به تمامی جمعیت رانندگان خدوم این بسترها، غیر دقیق و غیرمنصفانه است.

وی خاطرنشان کرد: وزارت کشور در دوره جدید، به دلیل اهمیت نظارت عالیه بر عملکرد جابجایی مسافر بر بستر اینترنت، از اواخر سال گذشته طی جلسات مستمر در تعامل با مجلس شورای اسلامی، با مطالبه از متولیان این حوزه درحال اصلاح برخی بند‌های قانونی مربوطه در راستای ارتقای کیفیت خدمات تاکسی‌های اینترنتی است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد