تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به پنج هزارمددجوی کمیته امداد در خوزستان

مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت استان خوزستان گفت: پنج هزار نیازمند و مددجوی خوزستانی از تسهیلات قرض الحسنه صندوق امداد ولایت بهره مند شدند.

کد خبر: ۱۱۴۷۴۰
۱۲:۲۲ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰

اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به پنج هزارمددجوی کمیته امداد در خوزستان

دیدارنیوز خوزستان:جمشید هاشمی فرد یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت خوزستان در راستای توانمند سازی نیازمندان و مددجویان استان بیش از  ۴۲۰ میلیارد ریال تسهیلات از ابتدای امسال تا کنون پرداخت کرده است.

مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت خوزستان افزود: با اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه در تلاش هستیم بخشی از مشکلات مددجویان و محرومان را برطرف و آن‌ها را به توانمندی برسانیم.

هاشمی فرد ادامه داد: این تسهیلات در قالب طرح های اشتغال وخودکفایی ، کارگشایی وتسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد پرداخت شده است .

وی با اشاره به اینکه این صندوق زیر مجموعه کمیته امداد امام خمینی خوزستان است گفت: فعالیت‌های این صندوق صد درصد قرض‌الحسنه است. 

مدیرعامل صندوق امداد ولایت خوزستان با تاکید بر ضرورت جذب سپرده‌های مردمی برای پرداخت وام قرض‌الحسنه به نیازمندان افزود: با توجه به وجود ظرفیت بسیار بالا در حوزه مشارکت‌های مردمی، با جذب مشارکت خیران به‌منظور سپرده‌گذاری در صندوق امداد ولایت و افزایش سپرده‌گذاری ، می توان به تعداد بیشتری از متقاضیان تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کرد.

وی ادامه داد: از جمله کمک های این صندوق پرداخت تسهیلات کارگشایی به‌صورت قرض‌الحسنه و با اقساط بلندمدت بدون کارمزد به مددجویان می باشد تا این افراد با دغدغه کمتر به رفع مشکلات خود بپردازند.

هاشمی فرد افزود: با گردش مالی سپرده گذاری از سوی نیکوکاران در این صندوق امکان پرداخت تسهیلات به مددجویان و اقشار نیازمند فراهم می‌شود.

۱۳۰ هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد خوزستان هستند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها