تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
به دنبال تحقق طرح تحول نگهداشت شهر در منطقه ۱۲ صورت گرفت:

بازدیدهای میدانی مستمر برای ایجاد تحولات بنیادین

شهردار منطقه ۱۲ از بازدید‌های میدانی مستمر از سطح منطقه برای ایجاد تحولات بنیادین با موضوعیت خدمات شهری و تحقق طرح تحول نگهداشت شهر در این منطقه خبر داد.

کد خبر: ۱۱۴۲۹۸
۱۱:۱۸ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰

 

بازدیدهای میدانی مستمر برای ایجاد تحولات بنیادین

دیدارنیوز:  امیر یزدی، شهردار منطقه در توضیح این خبر با تأکید بر اینکه در نگاه شهرداری تهران، شهر موجودی زنده است که بی‌وقفه و مستمر نیاز به نگهداری دارد تا طراوت خود را حفظ کند، گفت: طرح تحول نگهداشت شهر از اولین طرح‌های مدیریت فعلی شهری و از اولویت‌های برنامه‌ریزی برای مناطق ۲۲ گانه تهران است که بناست به منظور ایجاد تحولات ملموس و بنیادین برای تأمین رفاه حال شهروندان در بازه زمانی دو ماهه به اجرا درآید.

یزدی با اشاره به دست‌کم ۶ بازدید میدانی طی مدت کمتر از یک ماه از آغاز فعالیت خود در سمت شهردار منطقه افزود: این بازدید‌ها که پیرو عمل به طرح تحول نگهداشت شهر در منطقه ۱۲ و دست‌یابی به نقاط قوت و ضعف نواحی مختلف به انجام رسید، شامل بازدید از «محله ایران و محور گوته»، «پارک شهر»، «خیابان ۱۷ شهریور (حد فاصل میدان امام حسین (علیه‌السلام) و میدان شهدا»، «بازار بزرگ تهران»، «مجموعه تاریخی کاخ گلستان» و در نهایت «محله عودلاجان و خیابان پامنار» بوده است.

وی خروجی این بازدید‌ها را حل و فصل معضلاتی نظیر بررسی تسهیل تردد خودرو‌ها در میدان امام حسین (علیه‌السلام)، تکمیل آکواریوم پارک شهر، مجوز برای باغ پرندگان در این بوستان که قدیمی‌ترین بوستان شهر تهران است و بازگشت حیات به این بوستان، ارتقای روشنایی مسیر ۱۷ شهریور که با جلب رضایت کسبه همراه بود، حذف زوائد موجود در محور ۱۷ شهریور، تصمیم‌گیری در مورد تکمیل محور گوته و... بیان کرد و گفت: در ادامه این بازدید‌ها برگزاری جلسات هفتگی با نواحی ۶ گانه منطقه به منظور دریافت گزارش‌هایی در مورد روند به‌انجام‌رسیدن در دستور کار قرار گرفته تا ان‌شاءالله به بهترین نتایج ممکن دست پیدا کنیم.

گفتنی است در این بازدید‌ها در مورد مأموریت‌ها و موضوعات مختلف حوزه خدمات شهری، چون اهمیت نگهداشت شهر، عملیات رفت‌و‌روب، لایروبی و رسوب‌برداری انهار، نظافت زیرپل‌های عرضی، رسیدگی به اسکان‌های کارگری، حذف زوائد فیزیکی، توجه به نقاط بی‌دفاع شهری، ایمن‌سازی معابر برای نابینایان و توان‌یابان، کیوسک‌های مطبوعاتی، سرویس‌های بهداشتی، وضعیت گاردریل‌ها، ترمیم و شست‌وشوی دیواره‌های صوتی، وضعیت نیوجرسی‌ها، ساماندهی دریچه‌های معابر، مبلمان شهری و گلجای، پیشگیری از هدررفت آب در آبیاری فضای سبز، عملیات هوشمندسازی چاه‌های آب، رسیدگی و کنترل ویژه وسایل بازی کودکان در بوستان‌ها، واکاوی و علف‌کشی داخل پیاده‌روها، رسیدگی به آبنما‌های سطح شهر و... بررسی‌های لازم انجام و تصمیم‌گیری‌های مقتضی صورت گرفت.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير