تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
به دنبال تحقق طرح تحول نگهداشت شهر در منطقه ۱۲ صورت گرفت:

بازدیدهای میدانی مستمر برای ایجاد تحولات بنیادین

شهردار منطقه ۱۲ از بازدید‌های میدانی مستمر از سطح منطقه برای ایجاد تحولات بنیادین با موضوعیت خدمات شهری و تحقق طرح تحول نگهداشت شهر در این منطقه خبر داد.

کد خبر: ۱۱۴۲۹۸
۱۱:۱۸ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰

 

بازدیدهای میدانی مستمر برای ایجاد تحولات بنیادین

دیدارنیوز:  امیر یزدی، شهردار منطقه در توضیح این خبر با تأکید بر اینکه در نگاه شهرداری تهران، شهر موجودی زنده است که بی‌وقفه و مستمر نیاز به نگهداری دارد تا طراوت خود را حفظ کند، گفت: طرح تحول نگهداشت شهر از اولین طرح‌های مدیریت فعلی شهری و از اولویت‌های برنامه‌ریزی برای مناطق ۲۲ گانه تهران است که بناست به منظور ایجاد تحولات ملموس و بنیادین برای تأمین رفاه حال شهروندان در بازه زمانی دو ماهه به اجرا درآید.

یزدی با اشاره به دست‌کم ۶ بازدید میدانی طی مدت کمتر از یک ماه از آغاز فعالیت خود در سمت شهردار منطقه افزود: این بازدید‌ها که پیرو عمل به طرح تحول نگهداشت شهر در منطقه ۱۲ و دست‌یابی به نقاط قوت و ضعف نواحی مختلف به انجام رسید، شامل بازدید از «محله ایران و محور گوته»، «پارک شهر»، «خیابان ۱۷ شهریور (حد فاصل میدان امام حسین (علیه‌السلام) و میدان شهدا»، «بازار بزرگ تهران»، «مجموعه تاریخی کاخ گلستان» و در نهایت «محله عودلاجان و خیابان پامنار» بوده است.

وی خروجی این بازدید‌ها را حل و فصل معضلاتی نظیر بررسی تسهیل تردد خودرو‌ها در میدان امام حسین (علیه‌السلام)، تکمیل آکواریوم پارک شهر، مجوز برای باغ پرندگان در این بوستان که قدیمی‌ترین بوستان شهر تهران است و بازگشت حیات به این بوستان، ارتقای روشنایی مسیر ۱۷ شهریور که با جلب رضایت کسبه همراه بود، حذف زوائد موجود در محور ۱۷ شهریور، تصمیم‌گیری در مورد تکمیل محور گوته و... بیان کرد و گفت: در ادامه این بازدید‌ها برگزاری جلسات هفتگی با نواحی ۶ گانه منطقه به منظور دریافت گزارش‌هایی در مورد روند به‌انجام‌رسیدن در دستور کار قرار گرفته تا ان‌شاءالله به بهترین نتایج ممکن دست پیدا کنیم.

گفتنی است در این بازدید‌ها در مورد مأموریت‌ها و موضوعات مختلف حوزه خدمات شهری، چون اهمیت نگهداشت شهر، عملیات رفت‌و‌روب، لایروبی و رسوب‌برداری انهار، نظافت زیرپل‌های عرضی، رسیدگی به اسکان‌های کارگری، حذف زوائد فیزیکی، توجه به نقاط بی‌دفاع شهری، ایمن‌سازی معابر برای نابینایان و توان‌یابان، کیوسک‌های مطبوعاتی، سرویس‌های بهداشتی، وضعیت گاردریل‌ها، ترمیم و شست‌وشوی دیواره‌های صوتی، وضعیت نیوجرسی‌ها، ساماندهی دریچه‌های معابر، مبلمان شهری و گلجای، پیشگیری از هدررفت آب در آبیاری فضای سبز، عملیات هوشمندسازی چاه‌های آب، رسیدگی و کنترل ویژه وسایل بازی کودکان در بوستان‌ها، واکاوی و علف‌کشی داخل پیاده‌روها، رسیدگی به آبنما‌های سطح شهر و... بررسی‌های لازم انجام و تصمیم‌گیری‌های مقتضی صورت گرفت.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی