تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

فداحسین مالکی: اظهارتم در مورد انتصابات فامیلی «کلی» بود!

فداحسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی که پیش از این خواستار برکناری افرادی شده بود که بر اساس نسبت‌های فامیلی سمت‌های دولتی را تصاحب کرده‌اند، امروز در مصاحبه‌ای گفت که این اظهارات او کلی بوده و بهتر است که فرمایشات رئیس جمهوری روی زمین نماند.

کد خبر: ۱۱۳۸۲۰
۱۶:۰۲ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰

فداحسین مالکی انتصابات فامیلی

دیدارنیوز: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما هم به صورت نکاتی را درباره انتصابات فامیلی بیان کردم و بهتر است فرمایشات رئیس‌جمهوری در این زمینه بر زمین نماند.

«فداحسین مالکی»، درباره اینکه به صورت دقیق و شفاف در چه بخشی انتصابات فامیلی صورت گرفته است، گفت: ما به صورت کلی دراین باره نکاتی را بیان کردیم و بهتر است فرمایشات رئیس‌جمهوری بر زمین نماند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دوران آزمون و خطا به پایان رسیده است، گفت: شرایط کشور، گرانی و تورم به گونه‌ای است که برای حل این مشکلات باید همه دست به دست هم بدهیم چرا که اگر از همه ظرفیت‌های کشور استفاده نشود، دولت زمینگیر خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که طرح چنین موضوعی از سوی نمایندگان شائبه سهم‌خواهی ندارد، گفت: موضوع سهم‌خواهی در میان نیست چرا که دولت انتصاب‌های خود را انجام داده است و مجلس به دنبال دخالت در مسائل اجرایی کشور نیست و صرفا نظارت عالیه دارد.

«فدا حسین مالکی» روز یکشنبه ۱۶ آبان ماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و در بخشی از نطق میان دستور خود گفت: "جناب آقای رییسی از شما ممنونیم که فرمودید در موضوع انتصابات هیچ خط قرمزی ندارید. نه دفتر، نه معاون و نه وزیر هیچ کدام خط قرمز شما نیستند، صمیمانه تشکر می‌کنیم. اما این به تنهایی کافی نیست. "

وی افزود:"شایسته است که برای عملی شدن فرمایشات حضرتعالی مهلت یک هفته‌ای تعیین کنید و به دفتر بازرسی ویژه نهاد ریاست جمهوری دستور دهید تا گزارش دقیقی از این موضوع تهیه کنند و افرادی که بر اساس نسبت‌های فامیلی، سمت‌های دولتی را تصاحب کردند برکنار شوند. "

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی