تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

۵ مورد خواندنی درباره ژاوی سرمربی جدید بارسلونا

ژاوی هرناندز سرمربی جدید بارسلونا شده است و حالا 5 نکته خواندنی از او در درسترس است که شاید تا به حال نمی‌دانستید.

کد خبر: ۱۱۳۶۹۷
۱۳:۵۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰

نکات جالب درباره ژاوی

دیدارنیوز - هافبک سابق بارسلونا به عنوان سرمربی به خانه بازگشته و البته بسیاری معتقدند ژاوی برای در دست گرفتن این پست متولد شده است. در ادامه پنج نکته که ممکن است درباره این اسطوره بارسا ندانید، مرور خواهیم کرد. ژاوی هرناندز به لالیگا بازگشته است. شش سال پس از انجام آخرین بازی برای باشگاه دوران کودکی، حالا نماد کاتالان‌ها به عنوان سرمربی تیم اصلی به نیوکمپ بازگشته است، جایگاهی که بسیاری بر این باورند جای آن که در طول دوران حرفه‌ای ژاوی خالی بود. جزئیات داستان درخشش او به‌عنوان یک بازیکن و همچنین دوران مربیگری امیدوارکننده‌اش مورد اطلاع همه قرار دارد، اما شاید همه حقایق گفته نشده است.

پدر ژاوی هم فوتبالیست بود

ژاوی در ۲۵ ژانویه ۱۹۸۰ و در یک خانواده ورزشکار متولد شد. پدرش خواکین هرناندز در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ برای تیم‌های مختلفی بازی کرد. خواکین مانند پسرش در خط میانی بازی کرده و بازیکن تیم‌هایی در سراسر منطقه کاتالونیا مانند خیرونا، رویس و سابادل بود و حتی در لباس رویس در لالیگا نیز بازی کرد.

اسطوره او در نوکمپ برند شوستر بود

ژاوی در دوران رشد طرفدار بارسلونا بوده و بازیکن مورد علاقه او برند شوستر بود. ژاوی زمانی که برای اولین بار به استادیوم نوکمپ رفت تا شاهد مسابقه جام خوان گامپر باشد عاشق این ستاره آلمانی شد. ژاوی شیفته این هافبک بود و البته بعد‌ها ۱۰ بار مقابل تیم‌هایی مانند لوانته، ختافه، رئال مادرید و مالاگا که هدایت شان بر عهده برند شوستر بوده بازی کرد و حتی چند گل نیز به ثمر رساند.

او در اولین بازی خود برای بارسلونا گلزنی کرد

حالا به نظر می‌رسد این اتفاق مربوط به خیلی وقت پیش بوده و بسیاری آن را فراموش کرده اند، اما ژاوی تنها ۱۶ دقیقه پس از اولین بازی خود برای تیم اصلی بارسلونا گلزنی کرد. البته این بازیکن ۱۸ ساله در آن مقطع به عنوان ستاره‌ای گلزن شناخته نمی‌شد، اما او با گلزنی سوپرکاپ اسپانیا مقابل مایورکا در ۱۸ آگوست ۱۹۹۸ وارد صحنه شد و البته که بلوگرانا در آن دیدار با نتیجه ۲-۱ شکست خورد. این اولین گل از ۸۵ گلی بود که ژاوی در ۷۶۷ بازی برای بارسلونا به ثمر رساند.

او سه سال متوالی بر سکوی توپ طلا قرار گرفت

ژاوی در سه سال متوالی در رای گیری توپ طلا سوم شد: ۲۰۰۹، ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱. این هافبک کاتالانی به دلیل توانایی استثنایی خود در ارسال پاس بین رای دهندگان شناخته می‌شد. اما در آن مقطع هم تیمی اش یعنی لیونل مسی موفق شد توپ طلا را به دست آورد و ژاوی در گام آخر ناکام می‌ماند. از آغاز قرن اخیر، تنها ژاوی، مسی و کریستیانو رونالدو می‌توانند ادعا کنند که برای سه سال متوالی در بین سه نفر اول رده بندی توپ طلا بوده‌اند و البته این نشان دهنده ثبات ژاوی در آن مقطع است.

ژاوی که به علت اشتباهات پدر خود بخشی از سرمایه اش را از دست داده بود، در تابستان سال ۲۰۱۷ مبلغ هنگفتی در قرعه کشی بانک دوحه پیروز شد و به شرایط خود سر و سامان داد.

او برنده لاتاری شده است

ژاوی پس از ترک بارسلونا در سال ۲۰۱۵، دوران حرفه‌ای خود را در قطر و با لباس السد به پایان رساند و سپس در سال ۲۰۱۹ هدایت این تیم را برعهده گرفت. در طول مدت حضور در قطر، ژاوی با برنده شدن در قرعه کشی توسط بانک دوحه به تیتر اخبار تبدیل شده و جایزه‌ای در حدود به ۲۳۰ هزار یورو را به جیب زد.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: ژاوی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها