تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

خواب سریع بدون دارو و دمنوش عرض ۱۶ دقیقه

اگر ساده‌ترین راه درمان بی خوابی را بخواهید می‌توان به نتیجه تحقیقات جدیدی اشاره کرد که روشی برای خواب سریع در مدت زمان کوتاهی پیشنهاد می‌کند.

کد خبر: ۱۱۳۴۰۷
۱۲:۰۵ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰

خواب سریع بدون دارو و دمنوش عرض ۱۶ دقیقه

دیدارنیوز ـ شمردن گوسفندان رافراموش کنیدروش‌های سودمند دیگری وجود دارد که پیش از این در بخش سلامت نمناک بار‌ها به آن‌ها اشاره کرده ایم، روش‌هایی از قبیل: دوش آب گرم، نوشیدن شیر گرم، استفاده از اسپری اسطوخودوس، گرم کردن خانه و نوشیدن جوراب.

اینترنت پر از راه کار‌هایی است که بتوانیم زودتر بخوابیم و کیفیت خواب را بالا ببریم و جدیدترین آن‌ها که راه حلی برای خواب سریع در ۱۶ دقیقه است به تازگی منتشر شده است که در ادامه خواهید خواند.

بله کاملا درست است، به گزارش میرر دکترمیشل و تیمش در دانشگاه تکزاس ۵۷ دختر و پسر را در رده سنی ۱۹ تا ۳۰ سال مورد بررسی قرارداند و برای این مسئله آن‌ها را به دوگروه تقسیم کردند که هر دو گروه طی این تحقیقات در آزمایشگاه می‌خوابیدند.

برای هر دو گروه لیست کار‌هایی مربوط به آن‌ها نوشته شده بود، برای گروه اول در مورد کار‌ها و فعالیت‌هایی که قبلا کامل شده بود و برای گروه دوم وظایفی که باید روز بعد انجام می‌دادند نوشته شده بود.

در پایان بررسی‌ها محققان پی بردند در جریان این تحقیقات گروه دوم بسیار زودتر از گروه اول به خواب می‌رفتند و حداکثر در ۱۶ دقیقه به خواب عمیق می‌رسیدند و این در حقیقت مرتبط با لیست وظایف و کار‌هایی بود که برایشان نوشته شده بود. گروه اول لیستی از انجام شده‌ها را داشتند و گروه دوم لیستی از آنچه روز آینده باید انجام دهند و این نشان داد که ذهن بیشتر نگران وظایف آینده است و زمانی که لیستی از آن‌ها تهیه می‌شود نظم ایجاد شده به ذهن و مغز آرامش می‌بخشد و فرد راحت‌تر به خواب خواهد رفت در حالیکه انجام این کار برای کار‌هایی که قبلا انجام شده است تاثیری نخواهد داشت.

محققان روانشناس می‌گویند نگرانی در مورد فعایت‌های آینده خوابیدن را دشوار می‌کند، هرچه شرکت کنندگان لیست فعالیت هایشان را دقیق‌تر تنظیم کنند سریعتر خوابشان می‌برد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی