تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.

خواسته‌های مردم دیار دارالمرحمه از رئیس جمهوری در سفر به سمنان

مردم و اقشار مختلف استان سمنان در آستانه سفر آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهوری به استان به بیان خواسته‌ها و انتظارات خود در بخش‌های مختلف پرداختند و رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و به ویژه تامین آب پایدار را خواستار شدند.

کد خبر: ۱۱۳۳۵۷
۰۸:۴۷ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰

خواسته‌های مردم دیار دارالمرحمه از رئیس جمهوری در سفر به سمنان

دیدارنیوز _ استان سمنان با هشت شهرستان و جمعیت حدود ۷۰۲ هزار نفر و وجود ۲ هزار و ۱۶ کیلومتر راه جاده‌ای و راه آهن فعال و با عبور روزانه بیش از ۹۰رام قطار باری و مسافری در زمره استان‌های مهم و وسیع کشور قرار دارد.

دامپروری و کشاورزی استان نیز با توجه به حضور عشایر فعال و اقلیم متفاوت مورد توجه است، البته با وجود خشکسالی و کم آبی چالش‌هایی برای تولید محصولات کشاورزی و دامی به وجود آمده است.

وجود بزرگترین باغ گردو خاورمیانه در شهمیرزاد، باغ‌های بارور پسته در دامغان، تولیدات متنوع عشایر ایل بزرگ سنگسر، وجود جاذبه‌های طبیعی مانند کویر، مناطق کوهستان و جنگلی از شرق تا غرب، تنها بخشی از ظرفیت عظیم طبیعی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی استان سمنان است.

در این گزارش به گفت و گوی میدانی با مردم استان سمنان پرداختیم و انتظارات شان را از رئیس جمهوری در سفر این هفته جویا شدیم.

کم آبی، آسیبی جدی‌تر از همیشه برای سمنان

سعید اعرابی، کشاورز و باغدار سمنانی بیان کرد: متاسفانه خشکسالی و نبود آب در مناطق روستایی و کشاورزی تاثیر مستقیم برک شاورزی گذاشته و کشت بسیاری از محصولات را با مشکل مواجهه کرده است.

وی افزود: در سال‌های اخیر از سوی مسئولان حوزه کشاورزی برای جبران کمبود آب و حفظ شغلمان راهنمایی‌هایی برای ورود به عرصه کشت گیاهان دارویی یا کشت زعفران صورت گرفت، اما این راه حل در سراسر استان پاسخگو نیست.

خواسته‌های مردم دیار دارالمرحمه از رئیس جمهوری در سفر به سمنان

این کشاورز ادامه داد: از سویی دیگر سرمازدگی‌های رخ داده در زمستان و آستانه فصل بهار آسیبی جبران ناپذیر به محصولات باغی وارد کرد و بخش اعظمی از محصولات باغی از بین رفت.

اعرابی با اشاره به بیمه‌های کشاورزی گفت: بیمه‌های کشاورزی متاسفانه تنها بخش کوچکی از خسارت واردشده را جبران می‌کند. ناکامی در تولیدات کشاورزی سبب مهاجرت بسیاری از جوانان به شهر‌ها می‌شود.

بیکاری جوانان خانواده‌ها را آزار می‌دهد

مریم رجبی یکی از شهروندان سمنانی بیان کرد: مهمترین خواسته عمومی رفع مشکلات معیشتی و وضعیت اقتصادی است. مسائل مالی و تورم مشکلات بسیاری را بر خانواده‌ها تحمیل می‌کند از طرفی مشکل بیکاری جوانان سبب آشفتگی‌های روحی آنان شده است.

وی افزود: جوان بیکار و بدون درآمد توان رفع نیاز‌های روزمره زندگی خود را ندارد از طرفی بیکاری جوانان یا درآمد اندک آنان مانعی برای ازدواج و تشکیل خانواده شده است.

رجبی ادامه داد: وقتی فرصت شغلی برای جوانان فراهم نباشد و آنان احساس اثرگذاری نکنند قطعا ناهنجاری و بزهکاری اجتماعی در جامعه زیاد می‌شود.

این شهروند سمنانی اضافه کرد: رفع مشکل بیکاری، گرانی و مشکلات اقتصادی مهمترین خواسته همه مردم است.

مشکلات اقتصادی کارگران و کارفرمایان

یکی از کارگران شهرک صنعتی سمنان در خصوص وضعیت اشتغال عنوان کرد: بیش از ۱۵ سال است که در واحد‌های صنعتی استان مشغول به فعالیت هستم و از نزدیک شاهد چالش‌های اقتصادی مدیران و نیرو‌های کار قرار دارم و تا زمانیکه صادرات و معاملات برون مرزی با موانع روبه رو باشد وضعیت شهرک‌های صنعتی و واحد‌های تولیدی رونق چندانی نخواهد داشت.

مجید فولادی افزود: ساعات کاری، حقوق نامناسب با تورم جامعه و آلودگی برخی واحد‌های تولیدی، موجب شده تا علاقمندی افراد برای حضور در واحد‌های تولیدی کاهش یابد و وقتی نیاز مالی یک خانواده چهار نفری با حقوق تعیین شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برطرف نشود، قطعا افراد به سراغ شغل‌های دیگر می‌روند.

خواسته‌های مردم دیار دارالمرحمه از رئیس جمهوری در سفر به سمنان

زهرا نظری دیگر شهروند سمنانی گفت: مشکل جدی ما افزایش اجاره بها و قیمت مسکن است. مسکن مهمترین نیاز هر خانواده است و زمانیکه قیمت‌ها صعودی باشند امکان اقامت در یک خانه معمولی اجاره‌ای هم وجود ندارد.

وی افزود: قیمت مسکن را به کسادی بازار و مشکلات اقتصادی اضافه کنید. کاهش قدرت خرید خانواده‌ها موجب کاهش درآمد بازاریان و صاحبان مشاغل می‌شود و پویایی اقتصادی را از بین می‌برد.

نظری خاطرنشان کرد: زمانی داشتن شغل کارمندی به دلیل محدودیت درآمد مورد استقبال نبود و افراد بیشتر به سمت کسب و کار شخصی خود مثل راه اندازی کسب و کار و عرضه کالا یا حمل و نقل می‌رفتند. اما اکنون رکود بازار و افزایش روزانه قیمت‌ها موجب رکود بازار شده است و کسب و کار‌های مختلف با رکود مواجه هستند.

حوادث جاده‌ای استان سمنان زیاد است

وضعیت نامناسب جاده‌های بین شهری مشکلی است که سیروس کاشی راننده خودروی سنگین عنوان کرد و گفت: دیدن و شنیدن روزانه خبر تصادفات و فوت هموطنانمان در جاده‌های استان سمنان بسیار دلخراش است. با توجه به وسعت استان و وجود گذر راه اصلی تهران- مشهد از استان سمنان، هرچه سریعتر باید وضعیت راه‌ها بهبود یابد.

وی افزود: حتی یک روز بدون حادثه در استان سمنان وجود ندارد و مسیر طولانی کویری بدون استراحتگاه کافی و جذابیت بصری در کنار آسفالت نامناسب و کافی نبودن تابلو‌های جاده ای، همه حادثه ساز است.

کاشی اظهارداشت: عبور میلیون‌ها مسافر و چندصد کامیون و تریلی از جاده‌های استان سمنان بیانگر ضرورت رسیدگی فوری به شرایط راه‌ها و رفع نواقص است. جان افراد و خانواده‌ها به قدری ارزشمند است که کوچکترین تعللی باقی نمی‌گذارد. 

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها