تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

آجورلو: صداو سیما باید ۱۰۰۰ میلیارد تومان پول بدهد

من از آقای جبلی خواهش می‌کنم از محتوای غیرزنده فوتبال استقلال بالای هزار میلیارد تومان پول دربیاورم. اگر هزار میلیارد درآمد کسب کنم، سال بعد آقای اولیایی من را بدهکار می‌داند؟

کد خبر: ۱۱۳۱۲۶
۰۹:۵۳ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰

آجورلو درباره حق پخش تلویزیونی

دیدارنیوز - شب گذشته مدیران عامل پرسپولیس و استقلال در گفتگویی تلویزیونی به صورت همزمان درباره مشکلات و اتفاقات این دو باشگاه در چند وقت اخیر صحبت کردند و علاوه بر پاسخ به سوالات مجری، با مسئول کمیته مجوز حرفه‌ای نیز بحثی صریح و نسبتا تند داشتند.

مسئله‌ای که باعث شد تا آجورلو و صدری در کنار هم به تلویزیون بروند و به سوالات پاسخ دهند، ماجرای مجوز حرفه‌ای بود که برای ۴۸ ساعت طرفداران این دو تیم را نگران کرد. نگرانی بابت حذف از لیگ قهرمانان آسیا که البته در آخر آنطور که اولیایی گفت، با «مصلحت اندیشی» ختم به خیر شد.

مصطفی آجورلو که اولین مصاحبه تلویزیونی پس از نشستن بر صندلی مدیرعاملی استقلال را تجربه می‌کرد، در این گفتگو دوئلی خاموش با مجید صدری داشت، اما در پایان صحبت‌هایش به یک نکته جالب اشاره کرد: درآمدزایی هزار میلیارد تومانی.

اشاره او به صداوسیما بود؛ وقتی که آجورلو به سراغ این سازمان رفت و جملات آخرش را به این موضوع اختصاص داد، مجری برنامه تصور کرد که قرار است صحبت از حق پخش به میان بیاید و تلاش کرد تا تریبون را از آجورلو بگیرد و به صدری بدهد، اما نکته مدیرعامل استقلال چیز دیگری بود.

او در این بخش از صحبت‌هایش گفت: من از آقای جبلی (رئیس سازمان صدا و سیما) خواهش می‌کنم ما از فرصت‌های محتوایی مان پول تولید کنیم. چرا ما باید از فرصت‌های محتوایی صدا و سیما پول تولید نکنیم؟ من قول می‌دهم از محتوای غیرزنده فوتبال استقلال بالای هزار میلیارد تومان پول دربیاورم. اگر هزار میلیارد درآمد کسب کنم، سال بعد آقای اولیایی من را بدهکار می‌داند؟

منظور مدیر کهنه کار فوتبال ایران نه حق پخش بلکه موضوعی دیگر است؛ اینکه صداوسیما فارغ از حق پخش، با تخصیص ساعاتی از تلویزیون به دو باشگاه سرخابی، فرصت برنامه سازی و استفاده از عواید آن را به این دو باشگاه بدهد. یعنی پرسپولیس و استقلال بتوانند از ظرفیت رسانه ملی و طرفداران خود استفاده کنند و به این شکل بخشی از درآمد‌های خود را شکل دهند.

البته طرح آجورلو نیاز به طرح جزئیات دارد؛ اینکه او قصد دارد با برنامه سازی، از تبلیغات صداوسیما برای باشگاهش درآمد کسب کند یا در این برنامه به طور مثال با معرفی سامانه، اسپانسر، اپلیکیشن یا هر پلتفرمی، برای باشگاه ثروت می‌سازد؟

هرچه که باشد، این نکته جدیدی است که آجورلو در گفتگوی تلویزیونی از رییس سازمان صدا و سیما درخواست کرد و حالا نوبت پیمان جبلی است که پاسخ سرخابی‌ها را بدهد

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير