تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

کشف جسد ۲ معدن‌کار دوره صفوی در اردستان

مهدی مشهدی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اردستان از کشف دو جسد از معدن‌کاران معدن تاریخی این شهرستان که مربوط به دوره صفویه است خبر داد.

کد خبر: ۱۱۳۱۱۹
۰۹:۱۶ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰

کشف جسد ۲ معدن‌کار دوره صفوی

دیدارنیوز ـ مهدی مشهدی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اردستان با اعلام این خبر گفت: روز جمعه ۷ آبان، گزارشی مبنی بر کشف دو جسد قدیمی از سوی کارگران یک معدن در کوه‌های جنوب شهرستان از سوی یگان حفاظت میراث فرهنگی شهرستان اردستان دریافت شد.

او ادامه داد: پس از دریافت این گزارش پرسنل یگان حفاظت به همراه کارشناسان اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان به محل اعزام شدند.

به گزارش میراث آریا، مشهدی افزود: در عمق حدود ۳۰ متری داخل کوه، دو اسکلت از کارگران این معدن تاریخی مربوط به زمان صفوی کشف شد که بر اثر ریزش معدن دفن شده بودند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردستان تصریح کرد: با توجه به بررسی‌های اولیه و تزئینات به کار رفته در سقف این معدن قدیمی، قدمت آن بیش از ۶۰۰ سال تخمین زده می‌شود و احتمالا این اسکلت‌ها، مومیایی طبیعی هستند و این امر می‌تواند نشان از دوره جدیدی در تاریخ و تمدن چندهزارساله این منطقه داشته باشد.

او گفت: همان‌طور که مشهور است، این شهرستان معدن سنگ آسیاب‌های آبی در فلات مرکزی ایران بوده و این معدن نیز می‌تواند محل تامین فلز «روی» مورد نیاز کوره‌های ذوب مربوط به سایت تاریخی اریسمان شهرستان نطنز باشد. با بررسی‌های بیشتر کارشناسان در خصوص قدمت اسکلت‌ها و این معدن تاریخی به اطلاعات دقیق‌تری دست پیدا خواهیم کرد.

برچسب ها: میراث فرهنگی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد