تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

مدیرعامل تراکتور: تراکتور مجوز حرفه‌ای فوتبال را کسب نکرد

پس از حذف استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا قرار بود نام تراکتور و گل گهر سیرجان جایگزین شود اما حالا مدیر عامل تراکتور اعلام کرد این تیم مجوز حرفه‌ای را کسب نکرده است.

کد خبر: ۱۱۳۰۴۸
۱۳:۰۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰

لیگ قهرمانان آسیا

دیدارنیوز - جمشید نظمی درباره بحث صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه تراکتور و اینکه در صورت حذف استقلال و پرسپولیس باشگاه تبریزی شانس حضور در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا را خواهد داشت، اظهار داشت: مجوز حرفه‌ای برای باشگاه تراکتور صادر نشده است و ما هم نمی‌توانیم در لیگ قهرمانان آسیا شرکت کنیم. روز گذشته هم نامه AFC مبنی بر اینکه مهلت جدید به باشگاه ما برای تکمیل مدارک داده نشده، به باشگاه ارسال شده است و ما امروز این نامه را دیدیم.

وی افزود: ما چون جزو تیم‌های آسیایی نبودیم، گرفتن مجوز حرفه‌ای برای باشگاه‌مان الزامی نداشت، اما با این وجود برای اخذ این مجوز اقدام کرده بودیم که ایراداتی به مدارک و مستندات ما گرفته شده بود. ما هم هفته گذشته نامه‌ای ارسال و درخواست کردیم فرصت مجدد به باشگاه داده شود تا ایرادات را برطرف کنیم، اما همانطور که گفتم روز گذشته نامه‌ای به دست ما رسیده که درخواست ما رد شده و مجوز حرفه‌ای برای باشگاه تراکتور صادر نشده است.

مدیرعامل باشگاه تراکتور در واکنش به این پرسش که چه ایراداتی به مدارک این باشگاه گرفته شده است، گفت: دقیقاً به یاد ندارم چه مشکلاتی وجود داشت، اما اصلی‌ترین آن بدهی‌های باشگاه بود. ما زمانی که مدارک را ارسال کردیم هنوز پرونده‌های‌مان در فیفا در جریان بود و تسویه حساب نکرده بودیم. فکر می‌کنم به همین دلیل هم درخواست‌مان رد شده است. دقیقاً همان مشکلی که استقلال و پرسپولیس هم دارند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۹
0
0
چقدر پررو و با افتخار میگویند واقعا خجالت داره که اینا نمیکشن
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر