تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
المیادین در تحلیلی نوشت

رژیم صهیونیستی کوچک‌تر از آن است که به ایران حمله کند

شبکه المیادین با نقل نظرات کارشناسان و تحلیل‌گران مطرح کرد در میان مقامات با نفوذ و تصمیم‌گیر رژیم صهیونیستی اتفاق نظری درباره اقدام نظامی علیه ایران وجود ندارد و از این گذشته، رژیم صهیونیستی با توجه به این که آمریکا مسیر دیپلماسی را با ایران در پیش گرفته است، نمی‌تواند به تنهایی اقدامی نظامی علیه ایران انجام دهد.

کد خبر: ۱۱۲۸۷۶
۱۱:۳۶ - ۰۷ آبان ۱۴۰۰

رژیم صهیونیستی کوچک‌تر از آن است که به ایران حمله کند

دیدارنیوز ـ شبکه المیادین در تحلیلی اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران را غیر محتمل دانسته و نوشت: واضح است که مسئله یک تقابل نظامی میان ایران و اسرائیل دیگر مطرح نیست، به ویژه پس از تاکید آمریکا بر این که انتخاب آن در مواجهه با موضوع برنامه هسته‌ای ایران دیپلماسی است.

المیادین در ادامه می‌نویسد: با این وجود، پس از شکست سیاست براندازی اسرائیل در داخل ایران و جنگ سایبری آن علیه ایران، این رژیم چه گزنیه‌هایی برای تقابل با ایران دارد و چه کسی مناسب آن خواهد بود؟

این شبکه، به نقل از یک کارشناس امور رژیم صهیونیستی نوشت: باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا از تایید یک عملیات اسرائیلی علیه ایران خودداری کرد. در داخل دستگاه اسرائیل هم نیرو‌های بانفوذ با هرگونه برنامه‌ای برای حمله به ایران مخالف بودند.

در ادامه گزارش این شبکه آمده است: این کارشناس می‌گوید اسرائیل نمی‌تواند به تنهایی عملیاتی نظامی علیه ایران انجام دهد. ترس از حزب‌الله هم نمی‌گذارد چنین اقدامی را علیه ایران انجام دهد.

گزارش المیادین ادامه می‌دهد: این کارشناس تاکید کرد، در اسرائیل، برنامه حمله به ایران علنا کنار گذاشته شده است، چون کارآمد نیست و پلان B اسرائیل در این زمینه شامل حمله به ایران از داخل و از طریق عوامل اطلاعاتی است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: یک تحلیل‌گر امور سیاسی و بین‌المللی به المیادین در این باره گفت، در جامعه اسرائیل اتفاق نظری پیرامون ایران وجود ندارد و مقامات ارتش اسرائیل فکر می‌کنند توانایی اقدام نظامی علیه ایران را ندارند.

این گزارش می‌افزاید: به گفته این تحلیل‌گر: هرگونه اقدام نظامی آمریکا علیه ایران هم برای تهران و هم برای واشنگتن فاجعه‌بار خواهد بود و دولت بایدن در نظر دارد از اسرائیل حفاظت کند و با آن همکاری کند، اما میان واشنگتن و تل‌آویو فاصله می‌اندازد.

در ادامه گزارش المیادین به نقل از یک کارشناس آمده است: ماهیت جغرافیایی ایران حمله به مواضع ایران را دشوار می‌کند و رژیم صهیونیستی کوچک‌تر از آن است که به ایران حمله کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: رژیم صهیونیستی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها