تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

کیوان. الف تا چند روز دیگر در دادگاه انقلاب محاکمه می‌شود‌

کیوان. الف که به اتهام آزار و اذیت دختران جوان در بازداشت به‌سر می‌برد قرار است چند روز دیگر در دادگاه انقلاب محاکمه شود. شمارش معکوس برای محاکمه این متهم در شرایطی آغاز شده که اتهام او افساد فی‌الارض است.

کد خبر: ۱۱۲۳۳۴
۱۰:۳۵ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰

محاکمه کیوان. الف

دیدارنیوز ـ رسیدگی به اتهامات کیوان. الف از اوایل شهریورماه سال گذشته آغاز شد. پس از آنکه در فضای مجازی توییتر و اینستاگرام هشتگی با عنوان تجاوز خبرساز و جنجالی شد. برخی از افرادی که به‌گفته خودشان قربانی تجاوز شده و جرأت نکرده بودند شکایت کنند، در فضای مجازی به بازگویی روایت‌های تلخی از لحظاتی که قربانی تجاوز شدند پرداختند تا شاید از این طریق بتوانند متجاوز را رسوا کنند.

بسیاری از این روایات تکان‌دهنده علیه یکی از دانشجویان دانشگاه تهران به نام کیوان. الف بود که بازتاب گسترده‌ای داشت. دختری جوان مدعی شده بود که کیوان او را فریب داده و به خانه‌اش کشانده و بعد از تعارف نوشیدنی مسموم به او تجاوز کرده است. بقیه دختران نیز روایات مشابهی علیه این مرد مطرح کردند و این در حالی بود که هیچ دختری از ترس آبرویش از فرد متجاوز شکایت رسمی نکرده بود.

آنطور که قربانیان مطرح کرده بودند، متهم دانشجوی رشته باستان‌شناسی بود که پس از آشنایی با دختران دانشجو در دانشگاه یا فضای مجازی آن‌ها را به خانه خود دعوت می‌کرد. دختران دانشجو مدعی شدند که وی مشروبات الکلی سرو می‌کرده که آن‌ها پس از نوشیدن از هوش می‌رفتند. وقتی هم به‌هوش می‌آمدند که کار از کار گذشته بود و متوجه می‌شدند که به آن‌ها تجاوز شده است.

روایت‌های افشاگرانه از این مرد باعث جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه مخصوصا زنان و دختران شد. در ادامه مأموران پلیس امنیت عمومی وارد عمل شده و متهم را دستگیر و در نهایت ۵ نفر از این متهم به‌طور رسمی شکایت کردند.

با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. قضات دادگاه پس از بررسی شکایت تجاوز به عنف ۵ دختر علیه کیوان. الف اتهام متهم را افساد فی‌الارض دانستند و به این ترتیب پرونده برای رسیدگی به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران ارسال شد.

حالا در شرایطی که جلسه رسیدگی به این پرونده چندمرتبه به تعویق افتاده است، وکیل شاکیان از محاکمه کیوان. الف در روز ۲۳ آبان خبر می‌دهد. شیما قوشه در این‌باره گفت: قرار بود متهم اواخر شهریورماه در دادگاه انقلاب محاکمه شود، اما دادگاه به روز یکشنبه چهارم مهرماه موکول شد، ولی در این تاریخ هم دادگاه برگزار نشد و به‌تعویق افتاد.

وی در ادامه گفت: ابتدا به پرونده متهم در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان با اتهام زنای به عنف رسیدگی شد، اما قضات دادگاه اعلام کردند اقدامات متهم مقدمه افساد فی‌الارض است و پرونده برای رسیدگی به دادگاه انقلاب ارسال شد. حالا برای سومین‌بار قرار است ۲۳ آبان ماه متهم در دادگاه محاکمه شود.

وکیل شاکیان درباره تعداد قربانیان متهم گفت: ابتدا حرف از ۴۰ شاکی بود، اما تاکنون فقط ۵نفر که موکل من هستند اسامی‌شان در پرونده دیده می‌شود و فرد دیگری از متهم شکایت نکرده است.

منبع: همشهری
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور