تیتر امروز

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.

عرضه همبرگر مصنوعی "مک دونالد" از ۱۲ آبان

رستوران‌های زنجیره‌ای "مک دونالد" از تاریخ ۳ نوامبر عرضه آزمایشی برگر‌های گیاهی خود را موسوم به "مک پلنت" (McPlant) در آمریکا آغاز می‌کند.

کد خبر: ۱۱۲۰۶۳
۱۶:۰۸ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰

عرضه همبرگر گیاهی در امریکا

دیدارنیوز ـ به نقل از انگجت، به زودی می‌توان همبرگر‌های گیاهی رستوران‌های زنجیره‌ای "مک دونالد" را امتحان کرد. "مک پلنت" در هشت رستوران در سراسر ایالات متحده از تاریخ ۱۲ آبان آغاز می‌شود و تا مدت نامعلوم، اما نسبتا کوتاهی ادامه می‌یابد.

این یک برنامه آزمایشی محدود برای عرضه این نوع همبرگر است و قرار است به این شرکت کمک کند تا بفهمد که داشتن این مورد در منوی آن چگونه بر عملکرد آشپزخانه آن تأثیر می‌گذارد.

یک همبرگر گیاهی طوری طراحی شده است که شبیه گوشت گاو به نظر برسد، به همان شیوه پخته شود و احساس سیری شبیه به گوشت گاو به انسان بدهد. همه آن‌ها مانند برگر‌های معمولی، خوشمزه و آبدار هستند و تمام ویژگی‌ها ظاهری و طعم یک همبرگر سنتی را دارند، اما دارای مزایای یک غذای گیاهی هستند.

"مک دونالد" این برگر‌های جدید را با شرکتی متخصص در زمینه تولید برگر‌های مصنوعی به نام "بیاند میت" (Beyond Meat) توسعه داده است.

زمانی که "مک پلنت" برای اولین بار معرفی شد، "مک دونالد" گفت که طعم نمادین خود را در یک ساندویچ زیر زبانتان می‌آورد. این برگر آبدار بر پایه پروتئین گیاهی تهیه شده است و همراه با یک نان گرم کنجدی و مخلفات کلاسیک سرو می‌شود.

در حالی که "مک دونالد" هنوز مکان دقیق فروشگاه‌هایی را که "مک پلنت" را عرضه خواهند کرد، اعلام نکرده است، اما گفته که می‌توان آن‌ها را در مناطق ایروینگ و کارولتون، تگزاس، سدار فالز، آیووا، جنینگز و لیک چارلز، لوئیزیانا و ال سگوندو و ساحل منهتن در کالیفرنیا یافت.

"مک دونالد" همچنین این برگر را در کشور‌های دیگر از جمله سوئد، دانمارک، هلند، اتریش و انگلیس آزمایش خواهد کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: فست فود
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر