تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

رونمایی از اولین قطار "خودران" در آلمان

شرکت راه آهن "دویچه بان" آلمان و گروه صنعتی "زیمنس"از اولین قطار خودکار و بدون راننده جهان در شهر هامبورگ رونمایی کردند. این قطار از نظر زمان‌بندی دقیق‌تر بوده و نسبت به قطار‌های سنتی مصرف انرژی مناسب‌تری دارد.

کد خبر: ۱۱۱۴۹۸
۱۶:۴۶ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰

قطار خودرو در آلمان

دیدارنیوز ـ به نقل از تک‌اکسپلور، چهار مورد از این قطار‌ها قرار است به شبکه راه آهن شهری هامبورگ ملحق شوند و از ماه دسامبر حمل مسافران را آغاز کنند. این قطار‌ها از زیرساخت‌های ریلی موجود استفاده خواهند کرد.

شهر‌های دیگر مانند پاریس مترو‌های بدون راننده دارند و فرودگاه‌ها نیز قطار‌های خودکار تک مسیره دارند، چنین قطار‌هایی در یک مسیر اختصاصی حرکت می‌کنند، اما قطار‌های هامبورگ در مسیری مشترک با سایر قطار‌های معمولی حرکت خواهند کرد.

این پروژه که "دویچه بان" و "زیمنس" آن را "اولین در جهان" نامیده‌اند بخشی از برنامه ۷۰ میلیون دلاری نوسازی سیستم راه آهن شهری هامبورگ است.

"ریچارد لوتز" مدیرعامل "دویچه بان" می‌گوید: قطار‌های خودکار بدون نیاز به توسعه مسیر‌های اختصاصی، خدمات قابل اطمینان‌تری ارائه می‌دهند.

"رولاند بوش"، مدیرعامل "زیمنس" می‌گوید: ما در حال هوشمندتر کردن سیستم حمل و نقل ریلی هستیم و تخمین می‌زنیم که قطار‌های خودکار می‌توانند ۳۰ درصد بیشتر از سایر قطار‌ها مسافر حمل کنند، زمان‌بندی دقیق‌تری داشته باشند و بیش از ۳۰ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند.

این دو شرکت در بیانیه‌ای اعلام کردند: اگرچه این قطار‌ها از طریق فناوری دیجیتالی به طور کاملا خودکار کار می‌کنند، اما یک راننده در هنگام حضور مسافرین بر عملکرد قطار نظارت خواهد داشت.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آلمان خودرو
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد