تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

پیروانی: هنوز پرواز نکردیم و ویزا در عربستان صادر می‌شود

اجازه نشستن پرواز را هنوز به هواپیمایی که قرار است با آن پرواز کنیم نداده‌اند. یک ماه قبل و پس از دیدار با استقلال تاجیکستان درخواست ویزا داده‌ایم اما به ما گفته‌اند روادید در فرودگاه ریاض صادر می‌شود.

کد خبر: ۱۱۱۴۶۸
۱۵:۰۱ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰

پیروانی: هنوز پرواز نکردیم و ویزا در عربستان صادر می‌شود

دیدارنیوز - افشین پیروانی درمورد صادر نشدن مجوز سفر تیم پرسپولیس به عربستان توسط سعودی‌ها اظهار داشت: قرار بود ساعت ۱۱ پرواز کنیم اما متاسفانه هنوز این اتفاق نیفتاده است و همچنان در فرودگاه هستیم.

وی درباره دلیل این اتفاق گفت: اجازه نشستن پرواز را هنوز به هواپیمایی که قرار است با آن پرواز کنیم نداده‌اند. یک ماه قبل و پس از دیدار با استقلال تاجیکستان درخواست ویزا داده‌ایم اما به ما گفته‌اند روادید در فرودگاه ریاض صادر می‌شود. یعنی هر زمانی هم به عربستان برسیم باید چندین ساعت در فرودگاه معطل بمانیم.

مدیر تیم پرسپولیس تصریح کرد: دلیل موضوع هم به این بازمی‌گردد که هیچ زور و قدرتی نداریم. چرا باید تیم پرسپولیس نتواند ۲ سال در کشورمان میزبان باشد؟ به دلیل بازی تیم ملی یک روز هم دیرتر به عربستان می‌رویم. روحیه بازیکنان ما خسته است و واقعا از این موضوع متاسف هستم. با هرکسی هم تماس می‌گیریم هیچ اتفاقی نیفتاده است. امیدواریم زودتر سفر تیم انجام شود اما با این وضعیت فعلا امیدی نداریم و خوشبینانه می گویند چندین ساعت دیگر طول می‌کشد.

پیروانی در گفت و گو با اخبار ورزشی شبکه سه درباره اینکه با این تفاسیر تیم پرسپولیس امروز نمی تواند تمرین خود را در عربستان برگزار کند، گفت: وقتی به عربستان هم برسیم باید به حباب شیشه ای برویم و تا زمان اعلام جواب تست کرونا اجازه نمی‌دهند از قرنطینه بیرون بیاییم. این اتفاقات جوانمردانه نبوده و قطعا در عملکرد تیم هم بی تاثیر نیست اما هواداران عزیز بدانند تلاش می کنیم با یک بازی خوب و نتیجه ای که به سود ما باشد این کارشکنی‌ها را جبران کنیم.

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی