تیتر امروز

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد
در گفت‌وگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد

سفیر پیشین کشورمان در فرانسه در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که؛ ایران بعد از جنگ دوازده روزه و جمع‌بندی که از آن داشت، یک فرصت چندماهه دیپلماتیک را از دست داد و این فرصت به این شکل بود...
علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.

شرایط دریافت اینترنت ماهواره‌ای ایلان ماسک

ایلان ماسک اعلام کرد: سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک از حالت آزمایشی خارج شده و به‌زودی در سراسر امریکا راه‌اندازی می‌شود، اما برای پوشش سراسری، لازم است اسپیس‌ایکس ماهواره‌های بیشتری را پرتاب کند.

کد خبر: ۱۱۰۸۷۱
۰۹:۲۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰

اینترنت ماهواره‌ای ایلان ماسک

دیدارنیوز ـ ایلان ماسک، مدیر اجرایی SpaceX اعلام کرد: راه‌اندازی سراسری سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک اواخر این ماه آغاز می‌شود. یک کاربر توییتری از او پرسیده بود «همانطور که گفته شد مرحله بتای استارلینک این ماه به پایان می‌رسد، این یعنی از این پس شاهد راه‌اندازی بیشتر این سرویس در ایالت‌های جنوبی خواهیم بود؟» ماسک هم در توییتی پاسخ داد: «استارلینک تا پایان ماه در سراسر کشور راه‌اندازی می‌شود. البته هنوز تعداد کاربران در این منطقه محدود است و افزایش کاربران با پرتاب ماهواره‌های بیشتر بهبود می‌یابد».

ماسک در توییت بعدی خود افزود: «استارلینک برای مناطقی با تراکم جمعیتی کم تا متوسط طراحی شده است، به این معنی که ما می‌توانیم در برخی مناطق، به‌سرعت حداکثر کاربران را پوشش دهیم. لطفا برای اطمینان از دریافت خدمات در مکان مورد نظرتان، زودتر ثبت‌نام کنید. با پرتاب ماهواره‌های بیشتر، اسپیس‌ایکس می‌تواند خدمات بیشتری ارائه دهد».

این اظهارات نشان می‌دهد که اسپیس‌ایکس در حال آماده شدن برای ارسال پایانه‌های استارلینک بیشتر به کاربران در سراسر ایالات متحده است. استارلینک در حال حاضر به اکثر ایالات آمریکا خدمات‌رسانی می‌کند و بیش از ۱۰۰ هزار کاربر در سراسر جهان دارد. اگر در منطقه‌ای، کاربران استارلینک زیاد باشند و ظرفیت آن منطقه تکمیل شده باشد، کاربران باید منتظر بمانند تا این شرکت بتواند ماهواره‌های بیشتری را به مدار زمین پرتاب کند.

کاربران علاقه‌مند می‌توانند با پرداخت ۹۹ دلار، برای پیش‌خرید استارلینک در وب‌سایت رسمی این شرکت ثبت‌نام کنند. با این حال، این سرویس در حال حاضر با حجم عظیمی از درخواست ۵۰۰ هزار کاربر مواجه است که تاکنون برای دریافت سرویس استارلینک ثبت‌نام کرده‌اند. در نتیجه وب‌سایت رسمی استارلینک در برخی موارد می‌گوید که این سرویس تا سال ۲۰۲۲ یا حتی ۲۰۲۴ بسته به منطقه، در دسترس نخواهد بود.

ایلان ماسک مدیرعامل شرکت “اسپیس‌ایکس” (SpaceX) پیش از این خبر داده بود که سرویس‌های اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به‌طور رسمی در ماه اکتبر از حالت آزمایشی یا اصطلاحا بتا خارج می‌شود و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

اسپیس‌ایکس از ماه نوامبر سال گذشته یک نسخه بتا عمومی را در ایالات متحده به اجرا درآورده است. استارلینک با مجموعه‌ای متشکل از بیش از ۳۰ هزار ماهواره در مدار نزدیک زمین (LEO)، اتصال پرسرعت و کم تأخیر به اینترنت را تقریباً به هر کسی در هر کجای جهان وعده می‌دهد.

با این حال، این شرکت برای فعالیت در هر کشور باید به دنبال تأییدیه‌های نظارتی در آن کشور باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر

سیدعلی مجتهدزاده: شاهد شکل‌گیری صف‌های طولانی در مقابل دادگاه‌های انقلاب و خانواده‌های نگران هستیم/ وکلای مورد اعتماد قوه قضائیه، فضا را در این شرایط مهیا دیده و درخواست‌های مالی هنگفت به عنوان حق‌الوکاله از مردم دارند/ توصیه من به خانواده‌ها این است که به هیچ عنوان از وکلای تبصره ماده ۴۸ استفاده نکنند/ توقیف روزنامه «هم‌میهن» به این معناست که برخی تحمل شنیدن صدای مستقل را ندارند

امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
پرطرفدارترین ها