تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

خطیب‌زاده: ایران با همه طرف‌ها در افغانستان در تماس است

سخنگوی وزارت خارجه ایران با تاکید بر لزوم ایجاد دولت فراگیر در افغانستان گفت که ایران با همه طرف‌ها در افغانستان در تماس است.

کد خبر: ۱۱۰۷۲۶
۱۳:۰۶ - ۱۴ مهر ۱۴۰۰

خطیب‌زاده: ایران با همه طرف‌ها در افغانستان در تماس است

دیدارنیوز: «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به پرسشی درباره روابط این کشور با دولت طالبان گفت که برای صحبت کردن درباره برسمیت شناختن طالبان هنوز «بسیار زود» است.

خطیب‌زاده در گفت‌وگو با «فرانس 24» اظهار داشت: ایران با تمام طرف‌ها در افغانستان ارتباط و دسترسی دارد، مهمترین چیز این است که باید یک دولت فراگیر در افغانستان ایجاد شود.

وی افزود: آینده افغانستان باید براساس اراده مردم این کشور باشد و دولتی فراگیر ایجاد شود که بازتابی از تنوع مردم افغانستان باشد.
خطیب‌زاده ادامه داد: تشکیل چنین دولتی صلح و ثبات را در افغانستان تامین خواهد کرد و این مهمترین چیزی است که باید برای همه و تمام رهبران در افغانستان واضح کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه ایران همچنین تاکید کرد که افغانستان باید عاری از هرگونه افراط‌گرایی و تروریسم باشد، افغانستان باید عضو ساختارهای منطقه‌ای بوده و دوست خوبی برای همه در داخل و خارج منطقه باشد.

وی با اشاره به ضرورت تلاش جمعی جامعه‌جهانی در این راستا اظهار داشت: این چیزی است که باید برای رسیدن به آن با یکدیگر و برای آینده افغانستان تلاش کنیم.

خطیب‌زاده در انتها نیز درباره تهدیدات در مرز مشترک ایران با افغانستان گفت: ما نگرانی‌هایی داریم؛ تاریخ نشان می‌دهد که اگر دولتی قوی و فراگیر در افغانستان وجود نداشته باشد و مشارکت همه طرف‌ها در افغانستان نباشد، نگرانی‌های بزرگی درباره احتمال بازگشت افراط‌گرایی به افغانستان وجود خواهد داشت.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی