تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

شیعیان آذربایجان و ترکیه زیر چتر جنبش النجباء

مقاومت اسلام نجبا از سال ۲۰۱۶ سازماندهی هزاران زائر کاروان‌های ترکیه و آذربایجان را در ایام اربعین حسینی به عراق از لحظه ورود تا خروج از خاک این کشو را با ایجاد پوشش کاملا امنیتی عهده‌دار شده است.

کد خبر: ۱۱۰۲۶۹
۱۲:۲۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰

شیعیان آذربایجان و ترکیه زیر چتر جنبش النجباء

دیدارنیوز: به گزارش مرکز ارتباطات و امور رسانه‌ای نُجَباء در ایران، مقاومت اسلامی نُجَباء در ایام اربعین حسینی ۱۴۴۳ برای ششمین سال متمادی، مدیریت و تامین امنیت کاروان‌هایی از زائران کشورهای ترکیه و آذربایجان را برعهده گرفت. در این راستا، علاوه بر تسهیل زیارت عتبات مقدسه عراق، روحانیون مبلغ خود را مامور برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی با موضوعاتی چون تببین واقعه عاشورا، نقش آفرینی‌های اهل‌بیت در حوزه‌های متعدد در عصر خود و نیز تحلیل شرایط روز جهان اسلام کرد.

این کاروان متشکل از هزار زائر تُرک‌زبان از روز دوشنبه ۲۹ شهریور (۱۳ صفر) وارد خاک عراق شد و از همان ابتدا توسط دفتر کرکوک نُجَباء تحت الحفظ با تامین شرایط امنیتی و ارایه خدمات رفاهی راهی نجف و از آنجا عازم مسیر راهپیمایی میلیونی عاشقان اباعبدالله(ع) تا کربلای معلی شد.

زائران ترکیه و آذربایجان پس از آن نیز برای زیارت حرم‌های اهل‌بیت(ع) به کاظمین و سامراء عزیمت کرده و در نهایت روز پنجشنبه ۸ مهر (۲۳ صفر) به کشورهای خود بازگردانده شدند.

این پروژه با تاکید «شیخ اکرم الکعبی» دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء مورد اهتمام ویژه قرار گرفت و دفاتر منطقه‌ای بغداد و نیز دفاتر استانی نجف و کربلای این جنبش ضمن همکاری در این خدمت‌رسانی، به پشتیبانی از کاروان زائران این دو کشور پرداختند. زائران نیز به پاس قدردانی از نُجَباء، پرچم‌های آن را در کنار پرچم کشورهای خود در تمام طول مسیر به اهتزاز درآوردند.

زائران ترکیه‌ای و آذربایجانی در لحظات ورود به حرم مطهر سیدالشهدا(ع) با اهتزاز پرچم‌های نُجَباء و سر دادن شعارهای "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل" و "لبیک یا خامنه‌ای" مورد توجه رسانه‌های مختلف تُرک زبان قرار گرفتند. در بخش‌هایی از مسیر حضور این زائران در کربلای معلی نیز چند شبکه‌های ماهواره‌ای از ترکیه و آذربایجان به پوشش زنده عزاداری کاروان پرداختند.

در همین رابطه، مدیر دفتر جنبش نُجَباء در کرکوک ــ که در طول مدت حضور زائران ترکیه و آذربایجان در خاک عراق، این کاروان را همراهی می‌کرد ــ اظهار داشت: ساماندهی و هدایت زائران خارجی امام حسین(ع) در راستای وظایف جهادی این جنبش است که ما به آن عمل کرده‌ایم. رابطه ملت عراق با ملت‌های ترکیه و آذربایجان در سطح قابل قبولی قرار دارد و این در میان محبان اهل‌بیت(ع) تا مرزهای برادری ارتقا می‌یابد.

مدیر دفتر جنبش نجبا با اشاره به مخاطرات امنیتی احتمالی پیش‌روی حضور کاروان هزار نفری زائران در خاک عراق تصریح کرد: با زحمات همکاران ما در جنبش، هیچ‌گونه تهدید مستقیم و غیرمستقیم امنیتی در طول سفر ۱۰ روزه متوجه زائران ترکیه‌ای و آذربایجانی نشد.


ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان