تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

چگونه حس بویایی را به مبتلایان به کرونا برگردانیم؟

از دست دادن حس بویایی و چشایی از عوارض کرونا در بسیاری از مبتلایان به این ویروس گزارش شده است، براساس نتایج یک پژوهش در آلمان، ویتامین آ در برگرداندن حس بویایی این افراد نقش موثری دارد.

کد خبر: ۱۱۰۲۱۹
۰۹:۱۵ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰

برگرداندن حس بویایی به مبتلایان کرونا

دیدارنیوز ـ به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، قطره بینی ویتامین آ می‌تواند به بیماران مبتلا به کووید کمک کند تا حس بویایی خود را بازیابند. طبق گفته متخصصین، از دست رفتن حس بویایی «آنوسمی» یا «هایپونوسمی» نام دارد؛ از دست رفتن حس بویایی و چشایی از اوایل سال جاری در افراد مبتلا به کرونا گزارش شد و تقریباً از اردیبهشت‌ماه به لیست علائم کرونا اضافه شد و براساس داده‌های موجود، میلیون‌ها نفر از بازماندگان کووید حس بویایی خود را از دست داده‌اند.

کارشناسان تأکید می‌کنند، ویتامین آ از سیستم ایمنی بدن حمایت می‌کند و از طریق رژیم معمولی و منابع خوب این ویتامین که شامل پنیر، تخم مرغ، ماهی چرب و جگر است تأمین می‌شود و به مردان توصیه می‌شود روزانه ۰.۷ میلی گرم و زنان ۰.۶ میلی گرم از آن را دریافت کنند. همچنین عنوان می‌کنند مردم می‌توانند از پزشک عمومی خود تجویز قطره بینی ویتامین آ درخواست کنند؛ این ویتامین به حفظ سلامت مخاط داخلی بینی کمک می‌کند، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند مضر باشد.

دانشمندان دانشگاه آنگلیای شرقی با استفاده از قطره‌های بینی حاوی این ماده مغذی، آزمایش ۱۲ هفته‌ای را انجام دادند و به تأثیر آن در بازیابی حس بویایی پی بردند. کارشناسان می‌گویند این آزمایش بر اساس یک مطالعه آلمانی است که نشان می‌دهد این ویتامین دارای مزایای مزایای بالقوه است و به بیماران مبتلا به کووید کمک می‌کند تا حس بویایی خود را بازیابند و آن‌ها نحوه عملکرد این درمان برای ترمیم بافت‌های آسیب دیده بینی از ویروس‌ها را بررسی خواهند کرد.

کاربران بسیاری از ابتلای خود و نزدیکانشان به کرونا می‌گویند که از عوارض ابتلا به آن، از دست دادن حس بویایی و چشایی آنان بوده است.

برخی از کاربران،روش‌های سنتی و طب اسلامی را در بازگشت حس بویایی و چشایی قبول ندارند و معتقدند حتی نداشتن این حس‌ها به آن‌ها کمک می‌کند تا راحت‌تر زندگی کنند که بسیاری مخالف این عقیده هستند. جمعی از کاربران نیز از خستگی ابتلا به این بیماری همه‌گیر و زندگی در دوران کرونایی صحبت می‌کنند و امیدوارند با واکسینه شدن همگانی، مردم به زندگی عادی خود بازگردند.

منبع: سلام نو
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی