تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هشدار جدی درباره بازگشت زائران اربعین

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در خصوص ورود بدون کنترل زیستی زائرین اربعین هشدار داد و گفت: احتمال بروز موج جدید کرونا همچنان وجود دارد.

کد خبر: ۱۰۹۸۴۱
۱۱:۴۹ - ۰۵ مهر ۱۴۰۰

غلامرضا جلالی پدافند غیرعامل

دیدارنیوز - ضرورت تقویت مرزبانی زیستی در مقابل شیوع ویروس کرونا، تاکید کرد: حتی در شرایط واکسیناسیون با گستره بالا نیز نباید رویکرد بهداشت‌محور و انضباط اجتماعی در برابر شیوع ویروس کرونا تضعیف گردد.

وی با تاکید بر اینکه هنوز سطح واکسیناسیون در کشور ما به حالت مطلوب نرسیده است، گفت: تجربه کشور‌های موفق نیز نشان می‌دهد ردیابی ویروس و کنترل هوشمند بیماری در کنار موضوع واکسیناسیون باید مورد توجه باشد.

سردار جلالی با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین الزامات در موضوع مدیریت و مقابله با شیوع ویروس کرونا، مرزبانی زیستی و نظارت دقیق بر نحوه تردد مسافران خصوصاً از کشور‌های دیگر است، گفت: لذا در بحث پیاده روی اربعین نیز ضرورت دارد تا به دقت موضوع بازگشت زائرین عزیز و وضعیت سلامت آن‌ها مورد پایش قرار گیرد.

سردار جلالی با تاکید بر اینکه زائرین اربعین برای بازگشت به کشور چه از مرز هوایی و چه مرز زمینی باید تحت بررسی و آزمایش pcr قرار گرفته و افراد با تست مثبت باید تحت قرنطینه هوشمند باشند، تاکید کرد: در غیر این صورت امکان بروز موج جدید پاندمی در کشور وجود دارد.

وی در پایان از مسئولان امر به ویژه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا درخواست کرد تا با جدیت بیشتری به این موضوع ورود کند.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر