تیتر امروز

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...
حسام سلامت:در حال تجربه جنگ داخلی هستیم/سرنوشت جنگ،می‌تواند آینده ما را تعریف کند/ جامعه چندبار به حاکمیت فرصت تغییر داد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس:

حسام سلامت:در حال تجربه جنگ داخلی هستیم/سرنوشت جنگ،می‌تواند آینده ما را تعریف کند/ جامعه چندبار به حاکمیت فرصت تغییر داد

"جامعه پلاس" عنوان برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که ذیل این برنامه همه دغدغه‌های اجتماعی مانند زنان، محیط زیست، آسیب‌های اجتماعی، مهاجرت، حاشیه نشینی و ..با حضور کارشناسان تحلیل و بررسی می‌شود.

مجسمه‌های تهران در برازیلیا

مجموعه ای از تصاویر نقاشی های دیواری و مجسمه‌های شهر تهران تحت عنوان هنر شهری طی مراسمی در برازیلیا گشایش یافته‌است.

کد خبر: ۱۰۹۳۵۱
۰۸:۱۹ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰

مجسمه‌های تهران در برازیلیا

دیدارنیوز: این برنامه با حضور نمایندگان کنگره برزیل، سفرای خارجی مقیم، مقامات دولت فدرال و نیز مسئولین پایتخت در محل موزه هنر برازیلیا برگزار شد و طی آن حسین قریبی سفیر جمهوری اسلامی ایران و نیز دبیر فرهنگ برازیلیا سخنانی در خصوص این مجموعه هنری ایراد کردند.
سفیر ایران در برزیل با اشاره به بازگشت تدریجی زندگی عادی در برزیل و دوران پسا کرونا، این نمایشگاه هنری را فرصتی مغتنم و گامی برای از سرگیری تبادلات فرهنگی بین ایران و برزیل دانست.
وی با اشاره به این‌که روزانه ۱۵ میلیون نفر در تهران در معرض تصاویر و آثار هنری نصب شده در این شهر هستند، این مجموعه را نمونه کوچکی از جلوه صدها اثر هنری تهران دانست.
قریبی با اشاره به تاریخ هفت هزار ساله تمدن ایران و دستاوردهای آن برای تمدن بشری که پس از ورود اسلام بصورت گسترده تداوم داشته است، ایران را آوردگاه فرهنگ، هنر، ادبیات و سنت های اجتماعی ریشه دار دانسته که با زندگی روزمره مردم عجین بوده و موجب همزیستی ایرانیان با گرایش های مختلف شده است.
وی همزمانی روز جهانی صلح و افتتاح این نمایشگاه را به فال نیک گرفته و این رویداد را گام نخست برای ادامه فعالیت های فرهنگی هنری سفارت ایران در برزیل دانست و افزود: هنر زبان ارتباط جهانی است که همه ما را به هم متصل می کند. همه ملت های جهان، اعم از قدیم یا جدید، از شمال یا جنوب، شرق یا غرب، گنجینه هایی دارند که می توانند به خوبی برای غنی سازی زندگی امروز بشر بکار گرفته شوند.
رودریگز دبیر فرهنگ پایتخت برزیل نیز ضمن تشکر و تاکید بر گسترش روابط فرهنگی فیمابین اظهار کرد که خوشبختانه ما در برزیل در دوران پساکرونا شاهد اولین فعالیت حضوری یک سفارت خارجی در برازیلیا هستیم که با چنین کیفیتی برگزار می شود.
این رویداد فرهنگی و هنری تا پایان اکتبر سال جاری برای بازدید عموم علاقه مندان در شهر برازیلیا به صورت رایگان دایر می باشد.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی