تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

معرفی کتاب؛ کشمکش یک قاتل سریالی با یک زن در رُمان «شکار هیولا»

«شکار هیولا» تریلری جنایی است؛ ماجرای کشمکش‌های یک قاتل سریالی خطرناک با خانواده خود و به خصوص همسر سابقش که حالا هر دو قصد جان هم را کرده‌اند. داستانی زنی مستقل که سعی دارد به تنهایی و با توانایی‌های خود در برابر هیولایی انسان‌نما بایستد و از دختر و پسر خود تا جان دارد حفاظت کند.

کد خبر: ۱۰۷۷۰۱
۱۲:۲۹ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰

مهرفی کتاب شکار هیولا

دیدارنیوز ـ شکار هیولا رمانی در ژانر وحشت و جنایی در ادامه رمان دریاچه متروک وارد بازار نشر شد. این رمان از آنجایی شروع می‌شود که گوئن با دو فرزندش لنی و کانر تحت حمایت پلیس در یک مسافرخانه زندگی می‌کنند. اما چون به آن‌ها خبر رسیده که ملوین رویال از زندان فرار کرده، نگران زندگی خود هستند. در همین گیر و دار گوئن باید مهم‌ترین تصمیم زندگی‌اش را بگیرد؛ تصمیمی که یک سوی آن مرگ است و سوی دیگر آن زندگی.

حسین مسعودی آشتیانی، مترجم آثار ژانر وحشت است و درباره این که آیا این کتاب هم مانند دریاچه متروک اعتبار و شهرت جهانی دارد یا خیر، می‌گوید: «رمان شکار هیولا جلد دوم از مجموعه کتاب‌های دریاچه متروک (دریاچه استیل هاوس) است که فرجام و سرانجام یکی از شخصیت‌های اصلی‌اش در آن مشخص می‌شود.

وی افزود: جلد اول کتاب با درایت و طرح درست ریچل کین، نویسنده موفق آن دقیقا در جایی به پایان رسید که تقریبا تمام خوانندگان در انتظار جلد بعدی باقی بمانند. نکته جالب اینجاست که امتیاز جلد دوم این کتاب در سایت گودریدز، که بازتاب‌دهنده نظر خوانندگان کتاب‌هاست، به مراتب بالاتر از جلد قبلی است و بسیار مورد استقبال مخاطبین قرار گرفته است. این را هم باید اضافه کنم که حتی کسانی که جلد اول را نخوانده‌اند نیز می‌توانند با خواندن فصل اول شکار هیولا به راحتی با داستان ارتباط برقرار کنند و مشتاقانه به خیل علاقه‌مندان این مجموعه کتاب بپیوندند.

آشتیانی درباره عواملی که باعث جذاب شدن این اثر می‌شود، بر این باور است که: شکار هیولا تریلری جنایی ترسناک است. ماجرای کشمکش‌های یک قاتل سریالی خطرناک با خانواده خود و به خصوص همسر سابقش که حالا هر دو قصد جان هم را کرده‌اند. داستانی زنی مستقل که سعی دارد به تنهایی و با توانایی‌های خود در برابر هیولایی انسان‌نما بایستد و از دختر و پسر خود تا جان دارد حفاظت کند. همین تقابل دو قطبی، موقعیت‌هایی را در داستان ایجاد می‌کند که نفس خواننده را می‌گیرد و کاری با او می‌کند که کتاب را تا انتهای داستان زمین نگذارد. فضای ترسناک و دلهره‌آور داستان با شخصیت‌های واقعی و قابل لمسی که نویسنده خلق کرده است مرحله به مرحله بیشتر می‌شود و مخاطب خود را در موقعیتی قرار می‌دهد که اصلا دوست ندارد در زندگی شخصی آن را تجربه کند. این کتاب تحلیل‌های جامعه‌شناختی و روان‌شناختانه عمیقی هم دارد.

رمان اینگونه آغاز می‌شود:

تاریک است و در رختخواب هستم. بیست شب از فرار شوهر سابقم از زندان گذشته است. خوابم نمی‌برد و تماشاگر رقص نور و سایه‌ها روی پرده اتاق شده‌ام. روی تشکی با ملحفه‌ای بسیار نازک دراز کشیده‌ام و با هر تکانی که به خودم می‌دهم، صدای فنر‌های آن بلند می‌شود. بچه‌هایم لنی و کانر روی بزرگ‌ترین تخت‌های اتاقی که در متلی نسبتا گران‌قیمت کرایه کرده‌ایم، خوابیده‌اند. جایی را اجاره کرده‌ایم که توانایی پرداخت کرایه‌اش را داشته باشم...

ریچل کین نویسنده‌ای آمریکایی است که در سال ۱۹۶۲ در تگزاس به دنیا آمده است و بیش از همه به خاطر رمان‌هایی که در ژانر فانتزی، وحشت و جنایی نوشته، شهرت جهانی دارد. خصوصا که بسیاری از آثار او مانند «کتابخانه بزرگ»، «خون‌آشامان مورگان ویل» و... در لیست پرفروش‌های سایت آمازون و گودریدز قرار گرفته‌اند. گرچه این نویسنده در سال ۲۰۲۰ به علت ابتلا به سرطان از دنیا رفت، اما همچنان آثار او مخاطبان خود را دارد و نظر علاقمندان به ژانر وحشت را به خود جلب می‌کند.

شکار هیولا با ترجمه حسین مسعودی آشتیانی در ۴۶۰ صفحه توسط انتشارات کتاب کوچه به چاپ رسیده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: معرفی کتاب
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی