تیتر امروز

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بازگشت مددی به صندلی مدیریت در روز اعتراض هواداران مقابل وزارت ورزش

در حالی که احمد مددی مدیرعامل پرحاشیه استقلال به صندلی مدیریت این باشگاه برگشته، تعدادی از هواداران این باشگاه مقابل وزارت ورزش به دلیل اتفاقات این روزهای تیم محبوشان مقابل وزارت ورزش تجمع کردند.

کد خبر: ۱۰۷۶۹۷
۱۲:۱۳ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰

استقلال مددی هواداران

دیدارنیوز - احمد مددی مدیرعامل استقلال که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا مدتی در بیمارستان بستری شد و طی یک هفته گذشته به باشگاه نیز نرفته بود، امروز در محل کارش حضور یافت.

مددی روز گذشته تست منفی کرونای خود را دریافت کرد و به طور نسبی سلامتی اش را به دست آورد. از این رو مدیرعامل استقلال امروز به باشگاه رفت و امور جاری را در دست گرفت.

غیبت مددی در باشگاه استقلال نارضایتی اعضای این تیم و به ویژه فرهاد مجیدی را در پی داشت و حالا با بازگشت مدیرعامل به محل کارش این انتظار می‌رود که او به شرایط مالی آبی‌ها رسیدگی کند و شرایط را قبل از بازی با الهلال تغییر بدهد.

در عین حال با توجه خبر بالا، تعدادی از هواداران تیم فوتبال استقلال با حضور در مقابل ساختمان وزارت ورزش نسبت به وضعیت تیم خود ابراز نگرانی کرده و خواستار رسیدگی امیر سجادی به امور این باشگاه شدند.

این تعداد از طرفداران آبی‌دوست با شعارهای خود خواستار حمایت وزارت ورزش و جوانان از باشگاه استقلال شده و با شعار علیه مدیرعامل این باشگاه، از سجادی خواستند تا مددی را از کار برکنار کند. آنها همچنین علیه ملکیان رئیس هیات مدیره باشگاه هم شعار سردادند.

برای چندمین بار طی یک سال اخیر است که هواداران استقلال در اعتراض به وضعیت باشگاه خود مقابل ساختمان وزارت ورزش و جوانان، مجلس شورای اسلامی و ساختمان باشگاه استقلال تجمع کرده‌اند.

منبع: شفقنا
برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها