تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

تجمع جمعی از افغانستانی‌های مقیم ایران در مقابل سفارت پاکستان+فیلم

جمعی از افغانستانی‌های مقیم تهران صبح امروز در مقابل سفارت پاکستان در تهران تجمع کردند. این تجمع در اعتراض به حمایت پاکستان از طالبان صورت گرفته است.

کد خبر: ۱۰۷۶۷۸
۱۱:۱۷ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰

تجمع جمعی از افغانستانی‌های مقیم ایران در مقابل سفارت پاکستان_فیلم

دیدارنیوز ـ جمعی از افغانستانی‌های مقیم تهران صبح امروز در مقابل سفارت پاکستان در تهران تجمع کردند. این تجمع در اعتراض به حمایت پاکستان از طالبان صورت گرفته است. نیرو‌های جبهه مقاومت ملی افغانستان مدعی شده‌اند که جنگنده‌ها و پهپاد‌های پاکستانی از طالبان در حمله به پنجشیر حمایت می‌کنند.

بعد از تصرف کابل توسط طالبان، احمد مسعود فرزند احمد شاهد مسعود و امرالله صالح، معاون اول رئیس‌جمهوری پیشین افغانستان در ولایت پنجشیر دست به مقاومت زدند. شب گذشته با خبر شهادت فهیم دشتی، سخنگوی جبهه پنجشیر تا حدودی شرایط برای جبهه مقاومت را پیچیده‌تر کرده است. طبق اخبار به دست رسیده شب گذشته پنجشیر با پهباد‌های پاکستان مورد حمله قرار گرفته و فهیم دشتی در این حملات به شهادت رسیده است.

صبح امروز نیز گروه طالبان اعلام کرده که آن‌ها در حال حاضر کنترل کامل دره پنجشیر که آخرین نقطه خارج از کنترل این گروه بود را به دست گرفته است. ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان گفته است با این پیروزی ما کنترل کامل کشور را در دست داریم و کشور را از باتلاق جنگ خارج کردیم. درگیری‌های شدیدی در این ولایت که در شمال کابل واقع شده بین جنگجویان طالبان و نیرو‌های جبهه مقاومت ملی در روز‌های اخیر انجام گرفته بود. با این حال جبهه مقاومت ملی مستقر در پنجشیر این خبر را تکذیب کرده و گفته است که نیروهایش در تمام نقاط استراتژیک حضور دارند و جنگ ادامه دارد. علی میثم نظری، سخنگوی جبهه مقاومت گفته است که این خبر صحت ندارد و طالبان پنجشیر را تصرف نکرده‌اند و ما ادعای آنان را رد می‌کنیم.

احمد مسعود هم بعد از این جریان مردم افغانستان را به قیام سراسری دعوت کرد. 

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان