تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

کاهش چربی‌های خون با خودرن گردو

متخصصان می‌گویند از آنجا که گردو سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ است، مصرف منظم آن ممکن است کلسترول را کاهش دهد و به سلامت قلب کمک کند.

کد خبر: ۱۰۷۴۸۳
۱۸:۳۵ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰

گردو و کاهش چربی‌های خون

دیدارنیوز ـ تحقیقات جدید نشان می‌دهد که گردو (که سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ است) ممکن است از انسان در برابر بیماری‌های قلبی محافظت کند.

در طول سال‌های اخیر، طی چندین تحقیق بررسی شده است که آیا مصرف گردو ممکن است عوامل خطرساز برای قلب را کاهش دهد یا خیر.

به عنوان مثال، تحقیقی در سال ۲۰۱۹ تحت عنوان «مصرف آجیل و بروز بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ‌ومیر ناشی از آن: متاآنالیزِ مطالعاتِ گوناگون آینده‌نگر» منتشر شد که نشان داد مصرف بیشتر گردو با کاهش مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی و کاهش فیبریلاسیون دهلیزی ارتباط دارد.

حال یک مطالعه جدید که در ژورنال Circulation Association American Heart منتشر شده است نشان داده است که افزودن گردو به رژیم غذایی روزانه به مدت ۲ سال به طور خاص بر سطح کلسترول تأثیر می‌گذارد. علاوه بر این، این مطالعه بر روی افراد مسن تمرکز دارد.

نویسندگان این مقاله برطبق نتایج تحقیق خود دریافتند که گنجاندن گردو در رژیم غذایی، کلسترول کلی بدن را کاهش داده و سطح کلسترول LDL را که مردم اغلب از آن به عنوان کلسترول بد یاد می‌کنند به شدت پایین می‌آورد.

علاوه بر این، دانشمندان زیرگروه‌های کلسترول LDL شرکت‌کنندگان را اندازه‌گیری کردند. یکی از این زیر گروه‌ها (ذرات LDL متراکم کوچک) بیشتر با تصلب شریان (atherosclerosis) همراه است که طی آن رسوبات چربی در عروق تجمع پیدا می‌کند.

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف روزانه گردو هم تعداد کل ذرات LDL و هم ذرات کوچک LDL را کاهش می‌دهد. امیلیو رز (Emilio Ros)، نویسنده ارشد مطالعه فعلی و مدیر کلینیک لیپید در خدمات غدد و تغذیه بیمارستان بارسلون در اسپانیا می‌گوید: «ما در تمام آزمایش‌های مرتبط با گردو، نتایج خوبی را در زمینه کاهش کلسترول (منبع لیپیدی استاندارد)، بهبود عملکرد اندوتلیال (endothelial)، کاهش فشار خون و اثرات ضد التهابی به دست آورده‌ایم.»

منبع: آنا
برچسب ها: سلامتی و تغذیه
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد