تیتر امروز

سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.
تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...

اعتبار مورد نیاز یک میلیون واحد مسکونی از کجا تامین می‌شود؟

غلامرضا سلامی، کارشناس اقصادی گفت: حتی در صورت نبود تحریم مکانیسم تامین مالی این طرح با دشواری‎های فراوانی روبرست.

کد خبر: ۱۰۷۴۷۷
۱۶:۱۱ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰

 اعتبار یک میلیون واحد مسکونی

دیدارنیوز ـ غلامرضا سلامی، کارشناس اقصادی با اشاره به تجربه تامین مالی مسکن مهر تاکید کرد:۴۵ هزار میلیارد تومان صرف تامین اعتبار این طرح شد و نقدینگی به قدری افزایش یافت که پیامد تورمی آن کاملا روشن است.

وی گفت: نکته مهم اینجاست که در شرایط فعلی با وضعیتی که در آن طرح مسکن مهر کلید خورد نیز بسیار متفاوت است. اعلام شده است برای تامین مالی یک میلیون واحد مسکن در سال به بانک‌ها دستور داده شده است ۲۰ درصد از منابع خود را به مسکن اختصاص دهند.

وی در توضیح این مطلب ادامه داد: گفتن درباره این موضوع راحت است، اما باید توجه داشت بانک‎ها دیگر ظرفیتی ندارند که بیست درصد از منابع خود را به مسکن بدهند.

این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: فرض کنید این ظرفیت را با کاستن از بخش صنعت یا خدمات ایجاد کنند، اما باز هم تامین درآمد بانک در اینجا مورد سوال قرار می‌گیرد. بررسی کنید می‎بینید در سال‎های ۹۲ تا ۹۷ هم تلاش شد تا بانک‌ها وادار شوند اشتراک مساعی در این زمینه کنند. دولت به بانک‌ها می‌گفت تفاوت سود وام شما را می‎دهیم، ولی بانک‌ها حرف شنوی نمی‌کردند و می‌دانستند دولت در وضعیت جبران این مابه‌التفاوت نیست.

وی در توضیح این مطلب ادامه داد: اگر مبنا را ساخت یک میلیون واحد در نظر بگیریم و تصور کنیم قرار است نیمی از سود را دولت تقبل کند در سال اول با رقمی در حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان، سال دوم ۱۰۰ هزار میلیارد، سال سوم ۱۵۰ هزار میلیارد و در سال چهارم ۲۰۰ هزار میلیارد تومان روبرو خواهیم شد. حال سئوال این است آیا دولت اینقدر با وجود مواجهه با کسری بودجه بسیار بالا و در محدوده ۴۰۰ هزار میلیارد تومان می‌تواند این مشکل را برطرف کند؟

وی گفت: تنها بانکی که می‌تواند در امر ساخت و ساز مشارکت فعال کند، بانک مسکن است که آن هم به اعتبار بازپرداخت اقساط دارای چنین توانی شده است.

وی نتیجه گیری کرد: از منظر تامین اعتبار مورد نیاز با مشکلات عدیده‌ای روبرو هستیم و لازم است این مشکلات شناسایی و برطرف شود.

برچسب ها: مسکن ملی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی