تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

کلاهبرداری هزار میلیارد تومانی با جعل اسناد ملکی

سرهنگ جلیل موقوفه‌ای، رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری اعضای باند جعل و کلاهبرداری در حوزه املاک خبر داد.

کد خبر: ۱۰۷۴۷۲
۱۶:۰۱ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰

کلاهبرداری هزار میلیارد تومانی

دیدارنیوز ـ سرهنگ جلیل موقوفه‌ای رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره کلاهبرداری از شهروندی در غرب تهران، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس قرار گرفت.

وی افزود: با رصد‌های اطلاعاتی و تلاش‌های شبانه‌روزی پلیس اعضای یک باند ۳نفره کلاهبرداری شناسایی و مشخص شد که متهمان با جعل مدارک و عنوان و معرفی املاک سایر افراد و زمین‌های بلاصاحب، از شهروندان در غرب تهران کلاهبرداری می‌کنند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران با بیان دستگیری متهمان، تصریح کرد: افراد به ۳۰ فقره کلاهبرداری در غرب تهران اعتراف کردند و در اظهارات خود گفتند که در تعدادی از موارد کلاهبرداری شده زمین‌های بلاصاحب و رها شده را شناسایی و با جعل اسناد و مدارک هویتی، خود را مالک این زمین‌ها به خریداران معرفی می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه متهمان اعتراف کردند که با خرید سند‌های مسروقه از سارقان و جعل مدارک هویتی خود را به عنوان مالکان این املاک به خریداران معرفی می‌کردند، گفت: متهمان با دریافت قسمتی از ثمن مورد معامله از محل متواری و دیگر پاسخگوی مالباختگان نمی‌شدند.

سرهنگ موقوفه‌ای با بیان این که کارشناسان ارزش مالی اموال کلاهبرداری شده را هزار میلیارد تومان برآورد کرده‌اند، گفت: متهمان پس از تحقیقات اولیه برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

برچسب ها: کلاهبرداری
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها