تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

امیرعبداللهیان: ایران آمادگی ادامه فروش سوخت به لبنان را دارد

بعد از انتقال دو کشتی حامل سوخت به لبنان، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه در تماس با وزیر خارجه سابق لبنان اعلام آمادگی کرد فروش سوخت به لبنان همچنان ادامه دار باشد.

کد خبر: ۱۰۷۲۲۶
۱۲:۴۶ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۰

امیرعبداللهیان: ایران آماده ادامه فروش سوخت به لبنان را دارد

دیدارنیوز - جبران باسیل با انتقاد از سیاست های آنهایی که می خواهند به مردم‌ لبنان گرسنگی بدهند تا به اهداف سیاسی خود برسند، خواستار گسترش همه جانبه روابط فی‌مابین شد و ضمن انتقال پیام میشل عون برای رئیس جمهور کشورمان، درخصوص تحولات منطقه با وزیر امور خارجه کشورمان به تبادل نظر پرداخت.

امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفتگوی تلفنی، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای فروش محصولات نفتی خود به مشتریان جدید را مورد تاکید قرار داد و افزود: اگر دولت و تجار لبنان باز هم سوخت نیازداشته باشند، ایران آمادگی فروش و ارسال آن را داشته و تدبیری که رهبر پرافتخار حزب الله برای پایان دادن به این بحران دست ساخته صهیونیست ها بر ضد مردم لبنان انجام داد، موید این واقعیت است که مسیر سرافرازی لبنان تنها از اتکا به خود و استفاده از سرمایه‌ها و منابع خود می گذرد.

امیر عبداللهیان با اعلام اینکه در حوزه گسترش روابط دوجانبه با لبنان هیچ‌محدودیتی وجود ندارد، دفاع همیشگی جمهوری اسلامی ایران از دولت، ارتش و مقاومت لبنان را مورد تاکید قرار داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها