تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

یک راه ساده برای کنترل استرس

ترافیک ذهنی که استرس را به دنبال دارد، روان آدم را به هم می‌ریزد، برای کنترل ذهن و رسیدن به آرامش راه‌های زیادی وجود دارد، اما در این مطلب یک راهکار ساده به شما پیشنهاد می‌دهیم که بسیار کارساز است.

کد خبر: ۱۰۷۱۰۶
۱۳:۲۹ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰

کنترل استرس

دیدارنیوز ـ ۲ عامل مخرب و تاثیرگذار استرس و فکر زیاد ذهن و روح را درگیر می‌سازد، ده‌ها راه و روش برای رهایی از این حالت کشف شده است، اما ساده‌ترین آن‌ها راهی است که هرکسی می‌تواند به سادگی انجام دهد.

امروزه بنابه دلایل مختلفی، ما انسان‌ها بیش از حد تحت فشار و استرس قرار می‌گیریم و در همین حین در مسائل روزمره زندگی غرق می‌شویم و نمی‌توانیم از مشکلاتی که برای خودمان ساخته ایم رهایی یابیم و احساس می‌کنیم که دیگر زندگی برایمان کافیست و خودمان را محدود می‌کنیم؛ بدترین شرایط ممکن که وجود ندارد، ولی ما با تلقین خود آن‌ها را ساخته ایم و از آن‌ها دیواری برای خود ساخته ایم که به هیچ وجه آنرا نمی‌توانیم شکست دهیم (در تصور خود نمی‌توانیم شکست دهیم، ولی به راحتی می‌توانیم آنرا نابود کنیم)، این‌ها همه ناشی از استرس و فکر زیاد است.

این مطالعه در دانشگاه ایالتی میشیگان انجام شد و دریافتند که مهمترین مورد برای ترک این استرس‌ها فقط لازمه‌ی داشتن یک فکری سالم می‌باشد. یکی از دانشمندان به نام (Hans Schroder) برای این مطالعه از چندین دانشجو که استرس داشتند و بسیار مضطرب بودند استفاده کرد.

او از دانشجویان خواسته بود تا "flanker task" را که بر مبنای کامپیوتر را که میزان دقت پاسخ دهی و سرعت عکس العمل آن‌ها را می‌سنجد، انجام دهند یعنی به عبارت دیگر می‌توان گفت که یک نوع پرسش و پاسخ با دقت بالا را انجام دهد.

نیمی از دانشجویان خواسته بودند که از احساسات و افکار عمیق خود به منظور درخواست استادشان به مدت ۸ دقیقه بنویسند و به نیم دیگر دانشجویان زمان بیشتری داده شده بود تا در مورد کار‌هایی که در روز گذشته خود انجام داده بودند بنویسند.

محققان این افراد را بطور کامل تحت نظر گرفتند و رفتار آن‌ها را بررسی کردند و در انتها دریافتند که هر دو گروه حدودا با یکدیگر کاری که باید انجام می‌دادند را انجام دادند، ولی گروه دوم کاری که برعهده شان بود را بهتر و سریعتر انجام دادند.

نوشتن راهی ساده و البته موثر در کنترل استرس و فکر زیاد

این تحقیق نشان داد افرادی که دائما مضطرب، روزنامه نگار یا نویسنده هستند ممکن است در آینده برای انجام وظایف خود کمتر استرس داشته باشند.

دکتر جیسون موزر (Jason Moser) استاد دانشکده روانشناسی و مدیر آزمایشگاه روان شناسی بالینی در طی این مطالعه بیان کرد:نوشتن باعث می‌شود که ذهن کمتر درگیر شود و انسان نیز کمتر استرس‌های بی خود داشته باشد و می‌تواند در تقویت حافظه نیز موثر باشد.

تحقیقات اضافی

این اولین مطالعه نیست که بیان می‌کند نوشن باعث می‌شود که استرس به مرور زمان کوتاه از بین برود. در سال ۱۹۸۶ میلادی جیمز پنبانکر مطالعه ایی را انجام داد که در طی این مطالعه دریافت نوشتن می‌تواند استرس را کاهش دهد و به مرور زمانی اندک می‌تواند آنرا از بین ببرد و دریافت که با نوشتن خاطرات و تجربیاتتان بر روی کاغذ، قادر به درک بهتر آن خواهید بود.

نوشتن می‌تواند دید ما از زندگی را تغییر دهد و یک نوع دید زیبا داشته باشیم و می‌تواند به راحتی در روابط عموم ما نیز تاثیر بگذارد و تمرکزمان نیز بیشتر شود.

منبع: نمناک
برچسب ها: سبک زندگی
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی