تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

فرانشیز درمان بیماران کرونایی "صفر" شد

دکتر شهرام غفاری، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: برای انجام رایگان تست PCR، منتظر ابلاغ پروتکل‌های لازم از سوی دبیرخانه شورای عالی بیمه هستیم.

کد خبر: ۱۰۶۸۴۸
۱۴:۳۰ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۰

فرانشیز درمان بیماران کرونایی

دیدارنیوز ـ دکتر شهرام غفاری، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی جزئیات پرداخت هزینه درمان بیماران کرونایی را اعلام کرد و گفت که برای انجام رایگان تست PCR، منتظر ابلاغ پروتکل‌های لازم از سوی دبیرخانه شورای عالی بیمه هستیم.

 غفاری در این باره اظهار کرد: هزینه درمان همه بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در صورت تشخیص ابتلا به کرونا و بستری در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان خواهد بود.

وی افزود: قبلا یک فرانشیز ۱۰ درصدی می‌پرداختند که اکنون ۱۰۰ درصد رایگان شده است، اما بیماران غیرکرونایی همان ۱۰ درصد فرانشیز را می‌پردازند که البته برای بیماران بالای ۶۵ سال فرانشیز لازم نیست. همچنین بیمه شدگان ساکن در شهر‌های فاقد مرکز درمانی ملکی تامین اجتماعی، اگر به بیمارستان دانشگاهی بروند نیز از پرداخت فرانشیز ۱۰ درصدی معاف هستند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره هزینه تست پی سی آر نیز توضیح داد: اگر تست مذکور در مراکز ملکی سازمان انجام شود، رایگان است. تا به امروز مقررات این گونه بود اگر بیمه شده‌ای در مراکز دولتی که از طرف وزارت بهداشت اعلام شده و مجاز هستند، تست بدهد، ۷۰ درصد هزینه را تامین اجتماعی و ۳۰ درصد را بیمه شده می‌پرداخته است و در بخش بستری نیز ۹۰ درصد هزینه تست بر عهده تامین اجتماعی و ۱۰ درصد برعهده بیمه شده بود.

غفاری افزود:، اما اخیر ا طی مصوبه شورای عالی بیمه مقرر شده هزینه تست PCR رایگان شود که منتظر پروتکل‌های اعلامی از سوی دبیرخانه هستیم، اعم از اینکه مثلا یک تست چندبار می‌تواند رایگان انجام شود؟، کدام پزشک باید بنویسد؟ و در چه مراکزی باید انجام شود؟ منتظر دستورالعمل هستیم که اگر ابلاغ شود این تست هم رایگان خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر