تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

طالبان از پرتره ملکه انگلیس مراقبت خواهد کرد

طالبان پس از سلطه بر افغانستان، اعلام کرد تا زمانی که لندن این گروه را به عنوان رهبران اصلی کشور افغانستان بپذیرد از پرتره ملکه انگلیس که در سفارت این کشور قرار دارد مراقبت خواهد کرد.

کد خبر: ۱۰۶۴۸۱
۰۸:۵۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰

طالبان از پرتره ملکه انگلیس مراقبت خواهد کرد

دیدارنیوز -  به نقل از ایندیپندنت، کارکنان سفارت انگلیس پس از ورود طالبان به کابل و در دست گرفتن قدرت در افغانستان از این کشور گریختند و اموال زیادی را آنجا باقی گذاشتند؛ از جمله تصویر ملکه و فهرستی از شهروندان افغان که با نیروهای غربی همکاری کرده‌اند.

به گزارش نشریه سان و به نقل از تایمز، طالبان وعده داده‌اند از عکس ملکه که از هجوم غارتگران سالم مانده است، محافظت کنند.

یکی از فرماندهان طالبان که مسئول تامین امنیت سفارت بریتانیا است این وعده را داده و گفته است: «ما تحت فرمان‌های سخت‌گیرانه‌ای هستیم و شان امارت اسلامی به توانایی ما در مراقبت از اماکن دیپلماتیک از جمله سفارت بریتانیا وابسته است.»

رحیم‌الله هجرت گفت: «ما امنیت اینجا را تا زمانی که دیپلمات‌های شما ما را به‌رسمیت بشناسند و به اینجا بازگردند حفظ می‌کنیم. تا آن زمان، همه چیز همانطور که هست نگه داشته خواهد شد. اگر ما تصویری از ملکه پیدا کنیم، از آن هم مراقبت خواهیم کرد. او مسئله شما است، نه ما.»
این فرمانده ۳۱ ساله افزوده است: «وقتی بریتانیایی‌ها بازگردند، آن‌طور که ما امیدواریم، آنگاه انتظار داریم که نگهبان آن‌ها هم باشیم. با وجود این، تعجب می‌کنم که می‌بینم بریتانیایی‌ها با وحشت و شتاب از این جنگ عقب‌نشینی می‌کنند.»

یکی از خبرنگاران تایمز که در جریان بازدید از سفارت بریتانیا همراه یک نگهبان طالبان به آن محل رفته، فهرست جا مانده از اسامی همکاران افغان کشورهای غربی از جمله جزئیات مربوط به نحوه برقراری تماس با آن‌ها و همچنین خلاصه پیشینه و زندگینامه (رزومه) آن‌ها را دیده است.

آنتونی لوید که یک خبرنگار جنگی است، می‌گوید: «به اطراف ساختمان نگاه انداختم و اسنادی و مدارکی که دیپلمات‌های بریتانیایی جا گذاشته‌ بودند از جمله اطلاعات شخصی مانند اسامی، نشانی و شماره تلفن برخی از کارکنان افغان سفارتخانه را روی کاغذ دیدم.»

منبع: ایسنا
برچسب ها: طالبان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر