تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

استقلال دروازه‌بان یاغی را کنترل کرد

در حالی که رشید مظاهری مدعی بود که توانایی فسخ یک طرفه قراردادش را دارد با مقاومت باشگاه متوجه شد که باید رقم رضایتنامه خود را برای فسخ قرارداد پرداخت کند.

کد خبر: ۱۰۶۳۶۸
۱۲:۵۹ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰

رشید مظاهری

دیدارنیوز: در حالی که به دلیل اختلافات مالی، رشید مظاهری دنبال جدایی از استقلال و پیوستن به سپاهان بود، باشگاه آبی تهران با توجه به قرارداد به دروازه‌بان جدایی طلب خود اعلام کرده که برای جدایی راهی جز پرداخت مبلغ رضایت نامه ندارد.

استقلال بالاخره موفق شد حرف خود را در مورد دروازه بان این تیم به کرسی بنشاند.

رشید مظاهری قبول کرده توانایی فسخ یک طرفه قراردادش را ندارد.

رشید مظاهری در طول روز‌های گذشته برای گرفتن رضایتنامه از استقلال بار‌ها به باشگاه رفته و این مساله‌ای است که حتی با ناراحتی فرهاد مجیدی هم روبرو شده و گفته می‌شود سرمربی آبی‌ها روز گذشته برخورد گرمی با دروازه بان تیمش نداشت.


بیشتر بخوانید: ۴۰۰ هزار دلار از رقم قرارداد قائدی کجاست؟ باشگاه استقلال شفاف‌سازی کند


در این بین استقلال از مدتی پیش به مظاهری اعلام کرده بود بدون پرداخت پول رضایتنامه نمی‌تواند از این تیم جدا شود، اما دروازه بان استقلال مدعی بود او شرایط فسخ یک طرفه قرارداد را دارد.

به نظر می‌رسد مظاهری خودش هم به این نتیجه رسیده که نمی‌تواند قراردادش را به صورت یک طرفه فسخ کند و به همین دلیل اگر او بخواهد به سپاهان یا هر تیم دیگری برود باید مبلغی را به عنوان رضایتنامه پرداخت کند.

گفته می‌شود فرهاد مجیدی مخالفتی با جدایی مظاهری ندارد و فقط باید منافع باشگاه در انتقال این بازیکن تامین شود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر