تیتر امروز

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.

استیون سودربرگ و اد سالمون سریال جدید می‌سازند

استیون سودربرگ بار دیگر با اد سالمون همکار شده تا سریال کوتاهی با عنوان «حلقه کامل» را برای شبکه اچ‌بی‌او بسازد.

کد خبر: ۱۰۶۳۵۸
۱۲:۱۳ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰

استیون سودربرگ

دیدارنیوز ـ به سفارش شبکه اچ‌بی‌او سریال درام کوتاه «حلقه کامل» توسط استیون سودربرگ و اد سالمون ساخته می‌شود.

به این ترتیب این دو که پیشتر در فیلم «حرکت ناگهانی ممنوع» که در ماه جولای از اچ‌بی‌او مکس پخش شد همکاری کرده بودند، یک پروژه دیگر را با هم می‌سازند و در سریال جدید به عنوان تهیه کننده با هم همکاری می‌کنند. این دو قبل از آن نیز برای اچ‌بی‌او سریال «موزاییک» را ساخته بودند.

سودربرگ در این باره گفت: حتی با استانداردهای اِد این سریال ساختار روایی پیچیده‌ای دارد که باید طوری مدیریت شود که هم صمیمانه باشد و هم جنبه‌های مختلف را پوشش دهد. وظیفه ما حالا این است که یک گروه بزرگ از بازیگران را گرد آوریم و مطمئن شویم که پروژه در سطحی که فیلمنامه آن شایسته‌اش است، پیش برود.

در این سریال ۶ اپیزودی، موضوع اصلی درباره تحقیقاتی است که در مورد یک پرونده آدم‌ربایی صورت می‌گیرد وموجب می‌شود تا شخصیت‌ها و فرهنگ‌های نیویورک امروز به هم پیوند بخورند.

سودربرگ هم کارگردان همه ۶ قسمت سریال خواهد بود و هم به عنوان تهیه کننده اجرایی در پروژه حضور دارد. سالمون نیز نویسنده و تهیه‌کننده اجرایی این سریال است.

در ژانویه ۲۰۲۰ سودربرگ قراردادی چند ساله با اچ‌بی‌او و اچ‌بی‌او مکس امضا کرد تا سریال‌های تلویزیونی برای هر دو بسازد. قرارداد فیلم هم در این مجموعه جای داشت. وی قبل از این «بگذار همه حرف بزنند» را برای این شبکه استریم ساخته بود و مسابقه تلویزیونی «مایک جادویی واقعی» را نیز برای اچ‌بی‌او مکس تولید می‌کند.

سودربرگ کارگردان فیلم‌هایی چون چندگانه «اوشن»، «خارج از دید» و «ترافیک» است. سالمون نیز نویسنده فیلمنامه فیلم‌هایی چون «مردان سیاهپوش»، «بیل و تد» و «حالا مرا می‌بینی» است.

منبع: مهر
برچسب ها: سینمای جهان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر