تیتر امروز

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بایدن به اسرائیل درباره برجام «نه» می‌گوید؟

یک مقام دولتی واشنگتن خبر داد که بایدن در دیدار با نفتالی بنت، درباره از کنترل خارج‌شدن ایران بعد از خروج دولت قبلی کاخ سفید از توافق هسته‌ای صحبت خواهد کرد و بایدن درخواست او برای عدم احیای برجام را رد می‌کند.

کد خبر: ۱۰۶۳۳۳
۰۹:۰۷ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰

 بایدن و اسرائیل و برجام

دیدارنیوز ـ یک مقام دولتی واشنگتن خبر داد که رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، درباره از کنترل خارج‌شدن ایران بعد از خروج دولت قبلی کاخ سفید از توافق هسته‌ای صحبت خواهد کرد.

 همزمان با دیدار «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با مقام‌های آمریکایی و ارائه برنامه‌های ضد ایرانی، یک مقام دولت واشنگتن، اما از پیگیری مسیر دیپلماتیک با ایران می‌گوید.

خبرگزاری «رویترز» بامداد پنجشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: «واشنگتن همچنان متعهد به مسیر دیپلماتیک با ایران است که البته در صورت شکست این مسیر، راه‌های دیگری نیز وجود دارد».

این مقام آمریکایی که خواست نام یا سمتش فاش نشود، به رویترز گفت: «[جو]بایدن (رئیس‌جمهور آمریکا) با بنت درباره نگرانی‌ها حول از کنترل خارج‌شدن ایران در پی خروج [دونالد]ترامپ از توافق هسته‌ای، صحبت خواهد کرد».

وی توضیح داد که بایدن به بنت می‌گوید که آمریکا نیز نگرانی‌های اسرائیل درخصوص تسریع برنامه هسته‌ای ایران را دارد، اما از سوی دیگر، فعلا به دیپلماسی با تهران متعهد است.

بر اساس این گزارش، مقام مذکور در جمع خبرنگاران در مورد اولین دیدار چهره‌به‌چهره بایدن و بنت گفت: «از زمان خروج دولت قبلی آمریکا از توافق هسته‌ای ایران، برنامه هسته‌ای این کشور به طور چشمگیری از کنترل خارج شده و هفته به هفته سرعت می‌گیرد. ایران اکنون دارای سانتریفیوژ‌ها و ذخایر اورانیوم و فناوری پیشرفته‌تری است به طوری که زمان گریز هسته‌ای در حال حاضر به چند ماه رسیده است».

به نوشته رویترز، وی با بیان اینکه کاخ سفید به‌طور فزاینده‌ای از فعالیت‌های هسته‌ای ایران نگران است، تاکید کرد بایدن هرگونه درخواست بنت برای توقف اقدامات دولت آمریکا جهت احیای توافق هسته‌ای را رد می‌کند.

منبع: فارس
برچسب ها: برجام جو بایدن
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر