تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

حکمروایی خوب شهری در گرو مشارکت شهروندان

مهدی ابراهیمی، دکترای جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری اظهار کرد: به منظور تحقق حکمروایی خوب در شهر‌ها نیاز است تمام شهروندان در فرآیند‌های شهری و تهیه طرح‌ها مشارکت داده شوند و در این راستا نیاز است بستر‌های لازم فراهم شود.

کد خبر: ۱۰۶۲۳۸
۱۲:۳۴ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

حکمروایی شهری  و شهروندان

دیدارنیوز ـ مهدی ابراهیمی، دکترای جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری گفت: حکمروایی خوب شهری امروزه از ملزومات اساسی اداره شهر‌ها و دستیابی به توسعه پایدار است.

وی افزود: یکی از بستر‌های مهم و تأثیرگذار، قانونی است که در آن روابط میان شهروندان، مدیران و نمایندگان مردم به درستی تبیین و مشخص می‌شود.

این دکترای جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری خاطرنشان کرد: اصل دیگر مسئله آموزش و فرهنگ سازی است به نحوی که شهروندان با نحوه مشارکت در امور شهری از کودکی آشنا شوند و زمینه را برای توسعه پایدار و تحقق حکمروایی خوب شهری آماده کنند.

ابراهیمی تاکید کرد: شفافیت اصل دیگری است که باید حتماً مورد توجه قرار بگیرد به نحوی که علاوه بر مدیران و برنامه‌ریزان شهروندان نیز در جریان مسائل مختلف شهر باشند و اطلاعات به روز و صحیح را بدون مانع دریافت کنند.

وی اضافه کرد: توجه به محیط اطراف و وجود حس تعهد و تعلق در شهروندان نسبت به محیط زندگی و محل سکونت از پارامتر‌هایی است که زمینه را برای تحقق حکمروایی خوب شهری فراهم می‌کند در غیر این صورت پایه‌های حکمروایی چندان مستحکم نخواهد بود.

این دکترای جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری گفت: منابع شهری اعم از منابع طبیعی و انسانی در شهری که شهروندانی متعهد دارد به خوبی حفظ می‌شود و مسائل زیست محیطی نیز با دقت بیشتری مورد توجه قرار می‌گیرد.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه حکمروایی خوب باید از سطوح شهروندی آغاز شود، ادامه داد: در فرآیند دستیابی شهر به حکمروایی خوب نیاز است همه ساکنان در هر رده از سطوح پایین، سطح شهروندان تا سطح مدیریتی و کارشناس، نسبت به مسائل شهر احساس مسئولیت کنند.

وی افزود: در چنین شهری هم شهروندان در قبال مسائل شهر احساس مسئولیت می‌کنند و هم مدیران خود را موظف به تأمین نیاز‌های شهر و شهروندان می‌بینند و برنامه‌ها و طرح‌های خود را در این راستا تدوین می‌کنند.

منبع: ایمنا
برچسب ها: مدیریت شهری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی