تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...

۳ میلیون دوز واکسن برکت تحویل وزارت بهداشت شد

دکتر اکبر برندگی، مدیرعامل گروه دارویی برکت از تحویل ۳ میلیون دوز واکسن کووبرکت به وزارت بهداشت خبر داد.

کد خبر: ۱۰۶۱۴۴
۱۶:۱۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۰

وزارت بهداشت و واکسن برکت

دیدارنیوز ـ دکتر اکبر برندگی مدیرعامل گروه دارویی برکت امروز در مراسم طرح‌های توسعه‌ای پخش البرز وابسته به ستاد اجرای فرمان امام (ره) بیان کرد: قبل از پیروز انقلاب اسلامی ۲۰ درصد داوری مورد نیاز کشور توسط شرکت‌های چندملیتی در داخل تولید می‌شد و بقیه داروی مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شد.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی شرکت‌های چند ملیتی از کشور خارج شدند و اکنون بیش از ۵۰ درصد مواد اولیه دارویی کشور در داخل تولید می‌شود.

مدیرعامل گروه دارویی برکت با اشاره به موفقیت‌های این بنیاد در تهیه و توزیع دارو، افزود: می‌توانیم ادعا کنیم اگر در‌های واردات دارو به کشور بسته شود ما تسلیم تحریم نخواهیم شد.

برندگی با اشاره به تلاش بنیاد برکت در تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده در ابتدای شیوع کرونا، ابراز داشت: در فاصله ۲۳ روز خط تولید ماسک وارد کشور شد.

وی با اشاره به چگونگی تولید واکسن کرونای کووبرکت، تصریح کرد: سناریو‌های مختلفی در زمان تولید واکسن کووبرکت توسط معاندین نوشته شد و اعلام کردند توانایی تولید واکسن کرونا را ندارند.

مدیرعامل گروه دارویی برکت گفت: دانشمندان داخلی را جذب کردیم و کم‌کم تولید واکسن کووبرکت آغاز شد.

وی اضافه کرد: تمام مطالعات حیوانی از رشد ویروس تا مطالعات در حیوانات بزرگتر و درنهایت میمون صورت گرفت و تزریق انجام شد و همان کاری را که دنیا در این خصوص انجام داد، انجام دادیم.

مدیرعامل دارویی برکت با بیان اینکه ما به سازمان‌های نظارتی تاکید کردیم که نظارت بر فرآیند واکسن سازی را برای ما بیشتر انجام دهند، گفت: در این مسیر اضطراب زیادی وارد شد و در آغاز مطالعات بالینی رئیس ستاد اجرایی اعلام کرد اولین تست روی دختر خودش انجام شود.

وی افزود: وقتی تست بالینی صورت گرفت، باز اعلام کردند بنیاد نمی‌تواند این کار را ادامه دهد.

برندگی با اشاره به فرایند سخت تولید واکسن کرونا ابراز داشت: همه کار مربوط به تولید واکسن کووبرکت با جدیت و دقت، اما در کمترین زمان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: اکنون به بایو ری اکتور ۵۰۰ لیتری رسیده‌ایم و بایوری اکتور ۶۵۰ لیتری نیز در حال آماده شدن است.

مدیرعامل دارویی برکت با اشاره به اینکه ما ۱۴ تست بسیار علمی را روی واکسن انجام می‌دهیم، گفت: وقتی تست بالینی از مرز ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر در مرحله سوم گذشت مجوز مصرف واکسن توسط وزارت بهداشت صادر شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۳ میلیون دوز واکسن تحویل وزارت بهداشت شده است، افزود: نزدیک به ۲ تا ۳ میلیون واکسن نیز در مراحل مختلف تولید قرار دارد.

برندگی از تلاش بنیاد برکت برای تولید واکسن به روش mrna خبر داد و گفت: اکنون این نوع را به مرحله کلینیکال رسانده‌ایم.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها