تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

نماینده مخالف وزیر کار: آقای رئیسی دوران انشالله و ماشالله تمام شده است

نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی گفت که وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه مشخصی ندارد و به رئیس جمهور گفت دوران آزمون و خطا و انشالله و ماشالله به پایان رسیده است.

کد خبر: ۱۰۵۹۳۴
۱۱:۴۳ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰

نماینده مخالف به رئیسی

دیدارنیوز - هاجر چنارانی در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) و در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مخالف گفت: آقای رئیسی ما توقع دیگری در معرفی کابینه پیشنهادی از شما داشتیم. کسانی که معرفی شدند افرادی لایق، عالی و در نوع خود شایسته هستند اما انگار آن ها جابجا معرفی شدند.

وی با بیان اینکه ما نماینده مردم هستیم، گفت: آقای رئیسی دیگر زمان آزمون و خطا و ان شاءالله، ماشاءالله تمام شده است و ۴۳ سال از عمر بابرکت جمهوری اسلامی گذشته است. خیلی ها تماس گرفتند که ما صحبت نکنیم اما اگر وزیری مخالف نداشته باشد چطور می خواهیم برنامه هایمان را به مردم عرضه کنیم؟ شما باید بگویید زنده باد مخالف من و ما هم باید از نمایندگانی که در مقام مخالفت صحبت می کنند استقبال کنیم. اینجا فرصتی برای دفاع از برنامه ها است و ما نمایندگان مردم هستیم.

این نماینده مردم با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارتخانه کوچکی نیست، گفت: وزارت کار گردش هنگفت مالی دارد و سه وزارتخانه ترکیب شده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را تشکیل داده است.

وی خطاب به رئیس جمهور گفت: مردم با امید به آقای رئیسی رأی دادند و ما ایشان را فردی فسادستیز و مبارزه با ظالم می شناسند. خیلی از مردم دست یاری دارند. این مدل کابینه که معرفی شده درست نیست چون تخصص ها جای خود نیست و وزرا جابه جا گذاشته شده اند.

چنارانی افزود: ما جوانان و جوانان زمان جنگ را قبول داریم اما الان دیگر فرصت آن نیست که کسی که تسلطی بر بدنه وزارتخانه ای ندارد و از آن سیستم نیامده، وزیر آن وزارتخانه شود چون حداقل شش ماه طول می کشد تا بر آن وزارتخانه تازه مسلط شود.

وی افزود: آقای رئیسی دغدغه ها را برطرف کنید. ما به دنبال مدیران متخصص و انقلابی هستیم.

چنارانی با اشاره به برنامه های ارائه شده از سوی عبدالملکی گفت: ۳۰ صفحه از برنامه ها تصویر است و بخشی از آن هم به بیان چالش ها، معضلات و راهکارهای تئوری و نظری پرداخته شده که با سرچ در اینترنت می توان آن را پیدا کرد. توقع ما این است که وزیر پیشنهادی کار برنامه دهد. برنامه یعنی در سه مدل کوتاه، میان و بلند مدت. البته ایشان در حوزه بهزیستی برنامه هایی را ارائه کردند که دلیل آن هم تسلط شان بر این حوزه است. اما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنها سازمان بهزیستی نیست.
این نماینده مجلس با طرح این پرسش که برنامه عبدالملکی درباره اشتغال چیست، گفت: آقای عبدالملکی کشور ما پتانسیل های زیادی برای اشتغال دارد اما برنامه شما برای ایجاد اشتغال چیست. باید دست از تئوری پردازی برداشته و برنامه عملیاتی ارائه کنید. مثل همان چیزی که در حوزه بهزیستی ارائه کردید.

وی با طرح پرسش دیگری مبنی بر اینکه وزیر پیشنهادی کار چه برنامه هایی برای صندوق های تأمین اجتماعی دارد، گفت: مجلس یازدهم با شعار شفافیت آمد پس اکنون هم لازم است با شفافیت گفته شود که حداقل وزیر پیشنهادی برای شش ماه آینده چه برنامه و کاری را مد نظر دارد آن هم برای وزارتخانه ای که حداقل ۳۰ درصد بودجه کشور را در اختیار دارد.
چنارانی در پایان گفت: برنامه وزیر پیشنهادی کار برای معیشت و رفاه کارگران چیست و چه کارهایی می خواهد انجام دهد؟ متأسفانه برنامه های ایشان روشن نیست.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کابینه رئیسی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان