تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

قطر: تلاشمان نجات جان مردم افغانستان است حتی اگر یک نفر باشد

وزیر خارجه قطر درباره مسائل افغانستان می‌گوید تلاش می‌کنیم تا طالبان نگاهی صلح آمیز به مردم افغانستان داشته باشد و تلاشمان نجات جان آنهاست حتی اگر جان یک انسان باشد.

کد خبر: ۱۰۵۸۹۴
۰۹:۱۳ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰

ققطر طالبان

دیدارنیوز - محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر در مصاحبه با CNN توضیح داد: "هیچ یک از ما نمی‌خواهیم افغانستان را نمونه کشوری بدانیم که در قرون گذشته زندگی می‌کند. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا طالبان را به عملکرد به عنوان بخشی از جامعه افغانستان ترغیب کنیم.

وی تأکید کرد که "قطر در موضع خود در حمایت از مردم افغانستان و نجات جانشان با توجه به تحولات اخیر در این کشور" ثابت قدم است و تاکید کرد که کشورش از میزبانی مذاکرات با طالبان پشیمان نیست.

آل ثانی گفت: پشیمانی بابت توانایی کمک به برقراری صلح بین کشورها و نجات جان مردم؟ فکر می‌کنم.چیزی هرگز برای ما اتفاق نمی‌افتد ، آنچه ما به عنوان یک کشور با حسن نیت انجام می‌دهیم تلاش برای نجات جان مردم است. حتی اگر فقط یک نفر نجات یابد. 

وزیر امور خارجه قطر در پاسخ به سوالی در مورد فروپاشی مذاکرات بین طالبان و دولت افغانستان گفت که دوحه اخیراً در تلاش برای آغاز مذاکرات بین این گروه و دولت بود ، اما سرعت وقوع رخدادها پس از خروج اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان مانع از آن شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: طالبان
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر