تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

مراقب باشید؛ تاثیرات منفی زیاده روی در مصرف امگا ۳

یک پزشک متخصص در مورد تاثیر منفی زیاده روی در مصرف امگا ۳ هشدار داد. تضعیف ایمنی بدن از پیامد‌های زیاده روی در مصرف این اسید چربِ لازم برای بدن، می‌باشد.

کد خبر: ۱۰۵۷۲۰
۱۶:۴۶ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰

 زیاده روی در مصرف امگا ۳و تاثیرات منفی آن

دیدارنیوز ـ به نقل از سومریه نیوز، دکتر نورماند هارد درانگلیس در مورد اثرات احتمالی منفی پس از مصرف مقادیر زیاد اسید‌های چرب امگا ۳ هشدار داده است.

او در تحقیقات خود اشاره کرد که بسیاری از ماهی‌های روغنی ممکن است مشکلات ایمنی ایجاد کنند. علاوه بر این، مصرف بیش از حد در امگا ۳ عملکرد سیستم ایمنی را تغییر می‌دهد، که ممکن است منجر به پاسخ ضعیف به عفونت‌های ویروسی یا باکتریایی شود.

نورماند هارد توضیح می‌دهد که سیستم ایمنی بدن واکنش به مصرف بیش از حد اسید‌های امگا ۳ و اسید‌های چرب ممکن است بر توانایی بدن در مبارزه با عوامل بیماری زای میکروبی مانند باکتری تأثیر بگذارد.

تحقیقات دکتر نورماند بر اساس یافته‌های قبلی جنیفر فنتون است که نشان می‌دهد تغذیه موش‌ها با اسید‌های چرب امگا ۳ زیاد، خطر ابتلا به کولیت و تضعیف ایمنی را افزایش می‌دهد.

در این زمینه، سرویس بهداشت ملی انگلیس هشدار داد که ماهی‌های چرب می‌توانند حاوی سطوح پایینی از آلاینده‌ها باشند که ممکن است در بدن ایجاد شود. به همین دلیل، تعداد وعده‌های غذایی که برخی از گروه‌ها باید در هفته بخورند، محدودیت دارد.

برچسب ها: سلامتی و تغذیه
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد