تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

نصرتی: شهباززاده در پرسپولیس دچار مشکل نخواهد شد

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس درباره انتقال احتمالی سجاد شهباززاده به قرمزها گفت این بازیکن با تجربه بالایی که دارد بعید است با هواداران دچار مشکل شود.

کد خبر: ۱۰۵۶۶۸
۱۳:۰۷ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰

نصرتی: شهباززاده

دیدارنیوز - محمد نصرتی در خصوص عملکرد پرسپولیس در فصل نقل‌وانتقالات اظهار داشت: با خروج کنعانی‌زادگان پرسپولیس به مدافع نیاز دارد. در گام اول هم علیرضا ابراهیمی جذب شد. حالا به دنبال جذب علی نعمتی هم هستند. باید دید شرایط برای او چطور پیش می‌رود؟ تمدید قرارداد بازیکنانی که قراردادشان به پایان رسیده، از اهمیت زیادی برخوردار است. برای مثال احمد نوراللهی بازیکن تاثیرگذاری بود که از پرسپولیس جدا شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا حضور بازیکنان در لیگ امارات و قطر بهتر از لیگ ایران است تصریح کرد: من تجربه بازی در لیگ امارات را دارم. لیگ این کشور‌ها فرسایشی است و به اندازه دو فصل لیگ ایران به بازیکنان فشار وارد می‌کند. اگر بازیکنان نصف پول کشورهای عربی را در  فوتبال ایران دریافت می‌کنند بهتر است همین جا بمانند و به فوتبال‌شان ادامه بدهند. 

پیشکسوت پرسپولیس با ارزیابی خریدهای قطعی و احتمالی پرسپولیس عنوان کرد: علیرضا ابراهیمی در گل‌گهر عملکرد خوبی داشت امیدوارم در پرسپولیس هم بتواند جابیفتد. علی نعمتی بازیکنی است که در دو پست می‌تواند به میدان برود در صورت حل مشکل رضایتنامه می‌تواند برای پرسپولیس مثمر‌ثمر باشد. همانطور که وحید امیری را ببییند به خاطر اینکه در پست‌های مختلف می‌تواند تا حد زیادی به تیم کمک می‌کند. سجاد شهباززاده بازیکن با کیفیت و با شخصیتی است که در تیم‌های استقلال و سپاهان به میدان رفته است. 

نصرتی در رابطه با اینکه آیا سابقه همکاری سجاد شهباززاده در استقلال، او را در پرسپولیس دچار مشکل می‌کند، گفت: شهباززاده بازیکن باشخصیتی است و بعید می‌دانم در پرسپولیس دچار مشکل شود چرا که تجربه حضور در تیم‌های بزرگ را دارد. 

وی با اشاره به نامه مدیر پرسپولیس به چند بازیکن سرخ‌پوشان برای تمدید قرارداد گفت: به نظرم ارسال نامه به بازیکنان کار حرفه‌ای نبود. اینکه بازیکن مطالباتش را بخواهد اشکالی ندارد. بهتر است بازیکنان را مقابل هواداران قرار ندهند که اگر تمدید قرارداد نکنند بی‌غیرت هستند.

منبع: میزان
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر